Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/03/2016
Arhiva Zile si Nopti

Nouă descoperire – Brisas

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Nouă descoperire – Brisas Share Nouă descoperire – Brisas


Un alt fel de experiență culinară 

V-am tot povestit de diverse localuri noi și inedite și de tot felul de descoperiri culinare făcute de la începutul anului. Cea mai mare revelație de până acum, însă, ni s-a arătat chiar la final de februarie, când am trecut pe la Brisas. Am trăit foarte mult timp cu convingerea că un restaurant cu autoservire poate fi cel mult acceptabil. Suntem siguri că mulți dintre voi cred la fel. Până la urmă, am fost obișnuiți cu localuri “comuniste” cu mâncare adesea rece și întodeauna plictisitoare. Ei bine, la Brisas lucrurile n-ar putea fi mai diferite.

În primul rând, uitați de decorul sărăcăcios și neinspirat pentru că aici vă veți simți ca într-un bistro chic european. Restaurantul deschis pe Napoca 9 este decorat cu o doză serioasă de bun gust: mesele sunt așezate aerisit în încăperea luminoasă, pereții sunt acoperiți cu niște plăci stylish care merg numai bine cu candelabrele moderne, iar mobilierul solid, de calitate, este făcut dintr-o combinație de culori diferite de lemn care totuși merg perfect împreună. Când vine vorba de mâncare, Brisas vă va întrece orice așteptare. Preparatele apetisante din restaurant sunt mereu proaspete, făcute din ingrediente de calitate și adesea implică niște rețete creative. Desigur, servesc și mâncăruri clasice pentru tipul de local, dar și până și acelea au o abordare modernă. Noi vă recomandăm ori să vă faceți propria masă din preparatele disponibile, ori să comandați un “meniul zilei” avantajos. Oricum, nu o să fiți dezamăgiți.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.