Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/03/2016
Arhiva Zile si Nopti

Euphoria Biergarten în straie noi

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Euphoria Biergarten în straie noi Share Euphoria Biergarten în straie noi


În caz că nu știați, nouă ne place foarte mult la Euphoria Biergarten. Ne place atmosfera, ne place servirea, ne plac băuturile și mâncarea – sincer, ne place tot. Evident, ne-am întristat destul de tare când au intrat într-o pauză temporară și nu i-am mai putut vizita regulat. Cu toate acestea, cum am văzut noul look al localului am știut că a meritat așteptarea. Schimbarea majoră în design îi dă locației un aer mult mai matur dar la fel de prietenos. Pereții luminoși, vopsiți în alb, combinați cu cei acoperiți cu cărămidă roșie și elementele arămii din întreaga locație au transformat Euphoria Biergarten într-un altfel de loc, mai chic și mai instagrammable, mobila din lemn masiv complementând perfect ambianța relaxată creată de pub-ul familiar.

Desigur, Euphoria ne așteaptă cu aceleași preparate deosebite și același meniu creativ. V-am povesti mai multe despre bucătăria lor internațională și sandwich-urile pe care noi le considerăm printre cele mai bune din oraș, dar credem că v-am bătut destul la cap cu ele, așa că o să trecem la partea de pub. Berea proaspătă, drink-urile mixate ca la carte, selecția bogată de vinuri cu adevărat bune alături de echipa profesionistă care le servește ar face pe oricine să se simtă ca într-un local din vestul Europei, turist în propriul oraș. Iar după toate laudele, singurul lucru pe care vi-l putem recomanda e să vă porniți pregătiți să petreceți câteva ore bune la ei, doarece n-o să mai vreți să plecați.

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.