Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/02/2016
Arhiva Zile si Nopti

Seri zgomotoase și ciocolată caldă cu alcool

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Seri zgomotoase și ciocolată caldă cu alcool Share Seri zgomotoase și ciocolată caldă cu alcool


La Cizmărie este un loc atipic, cu o istorie interesantă. Amenajat în fostul Bastion al Cizmarilor (de care noi nici n-am auzit până s-a deschis cafe-barul), s-a născut pentru că niște oameni și-au dorit un spațiu fun în care să se simtă bine. Nu suntem siguri de ultima afirmație, dar după cum se prezintă locația, tindem să credem că avem dreptate. Mobilat cu mese și scaune care arată ca niște europaleți și decorat cu câte o cizmă aruncată pe pervaz sau prin alte locuri subtile, barul vă așteaptă cu voie bună și băuturi la fel de bune.

Iar pe lângă faptul că echipa este extrem de prietenoasă, mai organizează și evenimente drăguțe care nu doar distrează publicul, ci și ajută comunitatea. Nici nu mai știm la câte workshop-uri nonconformiste și evenimente caritabile am participat la ei, sau la câte concerte acustice ne-am îmbătat cu minunat de alcoolica Long Island Ice Beer. Dacă credeți că o seară zgomotoasă alături de prieteni amețiți sau o dimineață liniștită la o cafea și-o carte sună bine, ne vedem La Cizmărie!

" "


Încearcă @ La Cizmărie

Musai trebuie să comandați laptele cu marshmallows și ciocolata caldă cu alcool la alegere. De fapt, încercați tot ce nu are în mod normal tărie, dar are la Cizmărie. Aici intră cafeaua cu alcool, în mod special Pina Caffeelada, o minune de frappe cu rom și cocos, și berea cu extra alcool, ca Long Island Ice Beer de mai sus, sau Dr. Pepper, bere cu amaretto și cola.

Samuil Micu 6

Tel: 0742 899 507

www.facebook.com/LaCizmarie

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută