Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/02/2016
Arhiva Zile si Nopti

REMODELARE CORPORALĂ

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii REMODELARE CORPORALĂ Share REMODELARE CORPORALĂ


Termolipoliza este selectivă deoarece temperatura acționează în primul rând asupra adipocitelor cu volum mare de grăsimi și mai puțin asupra celor cu volum mic. Rezultatul imediat este o egalizare a țesutului adipocitar și diminuarea accelerată a aspectului de coajă de portocală.

Această termoterapie prin încălzire locală cauzează o contracție imediată a fibrei de colagen și stimulează formarea de noi fibre elastice. Colagenul endogen astfel stimulat migrează spre suprafață, spre epiderm, obținându-se un efect imediat de fermitate și elasticitate a pielii.

Epiderma capătă un aspect sănătos și întinerit. Practic vorbim de o compactare bazată pe efectul “tightening” datorită trecerii de la o temperatură mare la una mică – termoterapia – realizând o contracție a țesuturilor, identică cu vasoconstricția la rece.

REZULTATE RADIOFRECVENȚĂ PREMIUM RF:

Cel mai spectaculos efect: o profundă tonifiere conferită aproape instantaneu. Unda de radiofrecvență produce contracția fibrelor de colagen și stimulează formarea de fibre noi de elastină.

La nivel corporal, radiofrecvența reconturează și redefinește liniile siluetei. Se poate observa chiar cum acțiunea termolipolitică a undelor de radiofrecvență continuă și după încheierea ședinței: pacientul resimte în continuare o căldură la nivelul zonei tratate.

Acționează asemeni unui corset care strânge țesuturile musculare și grase. Vorbim de o contracție grație căreia se remodelează straturile de grăsime din profunzime, fără a afecta în vreun fel epiderma.

La nivel facial, radiofrecvența netezește și uniformizează ridurile, întinerește tenul prin creșterea producției de colagen endogen. Termoterapia generată de radiofrecvență îmbunătățește textura și aspectul general al tenului de la prima ședință.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.