Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/02/2016
Arhiva Zile si Nopti

Petrecerile săptămânii

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Petrecerile săptămânii Share Petrecerile săptămânii


Red Bull Music Academy @Sala Polivalentă

Vreme bună, rea, weekend-ul următor e clar: nu ținem post și nu ne-abținem de la o petrecere sălbatică. Așa, ca de început de primăvară. Unde? La Sala Polivalentă. Cine? Eh, acu-i acu’: trei perle neprețuite ale muzicii electronice vor face deliciul publicului cunoscător. Să-ncepem cu începutul: auteur, estet, erudit, diletant – Cosmin TRG, conform auto-descrierii de contul său de Twitter. Un tip mega talentat, primul absolvent român al Academiei. Asta adăugăm noi. În continuare, vom avea parte de prestația lui Benjamin Damage, primul artist cu care cei de la Modeselektor au semnat un contract și ultimul care a scos un album sub labelul 50Weapons. Cât despre The Model vă spunem atât: Dark Techno Baroque. Așadar, absolvenți ai Red Bull Music Academy, pretendenți la titlu și party aficionados, reuniți-vă pentru un transfer în dimensiuni populate cu roboți inteligenți în compania lui Cosmin TRG, a britanicul Benjamin Damage, a infatigabilului The Model și a unuia dintre clujenii noștri preferați, IV-IN!

Sâmbătă 5 martie

Sala Polivalentă, parter, Str. Uzinei Electrice

23:00

 

E rost de jazz în Atelier.

Puțin a trecut de la înființarea acestui trio maghiar excepţional care, datorită felului în care pictează pe clape Mátyás Premecz sună, de fapt, ca un cvartet. Duminică seara, de la ora 21.00 puteți să vă dați cu părerea. Ne vedem în Atelier!

Duminică 28 februarie

Memorandumului 9

21.00

 

LUCIRI DISCO în Shelter!

Lucirile se extind și mai departe în explorarea, nu doar temporală, ci și a diferitelor texturi sonore. Vă invităm să ascultați cum divele deja binecunoscute ale anilor ’80 se vor mixa cu cele internaționale din anii ’70 și contemporane. Sâmbătă, 4 martie, la Adăpost.

Sâmbătă 4 martie

P-ța Unirii 25

22.00

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.