Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/02/2016
Arhiva Zile si Nopti

3 locuri în Iași perfecte pentru o ieșire între fete

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 3 locuri în Iași perfecte pentru o ieșire între fete Share 3 locuri în Iași perfecte pentru o ieșire între fete


De când nu ai mai ieșit cu fetele? Luna martie este un bun pretext pentru o seară doar pentru voi.

Dacă este să mă întrebați pe mine, ieșirile cu fetele n-ar trebui să aștepte o anumită lună și în nici un caz nu ar trebui să se întâmple doar o dată pe an, în luna martie. Totuși, de dragul denumirii – Luna Femeii – vom vorbi acum despre câteva locuri perfecte pentru o ieșire doar cu gașca de prietene.

" "

Știți voi, ieșirile acelea în care vă răsfățați cu ceva dulce, un pahar de vin bun, o cafea cu multă spumă și profitați de acest timp doar al vostru pentru a despica firul în patru despre orice subiect sau pentru a discuta despre lucrurile care vă pasionează.

Sofia Sky Lounge – o ieșire cu o priveliște minunată

La Sofia Sky Lounge, pe lângă atmosfera elegantă, mâncarea delicioasă sau băuturile bune de tot, vei mai găsi ceva, la fel de important: o priveliște ce îți ia ochii, de la ultimul etal al Hotelului Internațional. Și ce poate fi mai frumos decât o seară cu câteva prietene bune deasupra orașului?

La Sofia Sky Lounge vă puteți delecta cu mâncare italiană autentică și, pentru o seară perfectă, puteți alege unul dintre cocktailurile delicioase pe care barmanii le prepară cu măiestrie.

La Folie – o seară dulce, franțuzească

Dacă vreți să aveți parte de o seară dulce, la La Folie veți găsi locul ideal. Se știe că ciocolata este un prieten de nădejde al conversațiilor savuroase, așa că nu-i de mirare că aici veți găsi o diversitate de prăjituri ce conțin acest ingredient magic: de la combinația de ciocolată și nucă de cocos pe care o găsești în aceeași prăjitură demențială și până la lava cake, însoțită de o cupă generoasă de înghețată.

Desigur, de la masa voastră nu vor lipsi cocktail-urile colorate sau un pahar de vin bun. Îți dau un pont: dacă ajungeți acolo, să cereți un Drunk in love. Sigur o să vă placă!

Mignon – pentru o seară drăgălașă

Mignon este un alt loc drăguț, perfect pentru o seară între fete. Este cochet și foarte frumos amenajat iar faptul că este situat pe Lăpușneanu îi sporește farmecul. Și de aici vă puteți delecta cu multe prăjituri bune de tot sau cu o gustare care să vă însoțească cocktailurile și să vă înlesnească discuțiile.

Și, dacă îi veți urmări pe pagina lor de Facebook, veți afla și care sunt zilele în care se ascultă muzică live.

Articol de: Ines Dumitriu

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută