Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/02/2016
Arhiva Zile si Nopti

“Soțul păcălit” vine cu partituri pline de umor la Grand Cinema & More

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii “Soțul păcălit” vine cu partituri pline de umor la Grand Cinema & More Share “Soțul păcălit” vine cu partituri pline de umor la Grand Cinema & More


Grand Cinema & More aduce în fața iubitorilor de teatru piesa ”Soțul păcălit”, în regia lui Mircea Cornișteanu. Spectacolul plin de umor, cu o durată de 1 oră și 30 minute, se va desfășura în sala Epika, pe data de 6 martie 2016, începând cu ora 19:00. Pentru achiziționarea biletelor, spectatorii pot alege și pachetele speciale dedicate începutului de primăvară disponibile pe site și la casele de bilete din cinematograf.

Piesa ”Soțul păcălit” va fi jucată fără pauză, aducând în scenă o comedie amoroasă de calitate. Subiectul este, în viziunea regizorului, aproape atemporal, acțiunea concentrându-se asupra poveștii lui George Dandin, un bărbat bogat, provenit dintr-o familie modestă și a nobilei sale soții. Din povestea celor doi ia naștere o încurcătură amoroasă plină de umor, al cărei singur păgubaș rămâne George Dandin. Piesa originală este scrisă de Molière, iar varianta adusă pe scena Grand Cinema & More ”nu este o adaptare, ci o versiune românească”, așa cum o descrie regizorul Mircea Cornișteanu. Pe scenă vor putea fi urmăriți actori cunoscuți autohtoni, precum Ion Haiduc, Cerasela Iosifescu, Viorel Comănici, Camelia Zorlescu, Cristian Nicolaie și Crenguța Hariton.

”Încă o dată, Teatrul Nottara pune în scenă o piesă extraordinară în una din sălile Grand Cinema & More și ne bucurăm că le putem oferi în continuare vizitatorilor noștri spectacole de calitate. Pentru noi, reprezintă încă un pas înainte în demersul nostru de a prezenta cinematograful ca spațiu alternativ, dedicat în egală măsură pasionaților de film și de teatru”, a declarat Atena Simovic, Alternative Content & Events Director.

Grand Cinema & More pune la dispoziția împătimiților de teatru pachete speciale, în spiritului începutului de primăvară. Pentru achiziționarea biletelor, vizitatorii pot opta pentru Pachetul Mărțișor Standard, ce conține 2 bilete standard la prețul de 99 RON sau pentru Pachetul Mărțișor Premium, care cuprinde 2 bilete premium la prețul de 119 RON. Biletele pot fi cumpărate și în regim normal, la prețul de 59 RON biletul standard și 64 RON biletul premium, fiind disponibile pe http://grandentertainment.ro/.

 

Despre Grand Cinema & More

Grand Cinema & More, situat în Băneasa Shopping City, acoperă o suprafaţă  totală de 14.000 mp şi are o capacitate de 2600 de locuri.

Cele 13 ecrane adaptate pentru suprafeţe largi de proiecţie 3D, unghiurile perfecte de vizibilitate şi locurile ultra-confortabile fac din Grand Cinema & More destinaţia perfectă pentru vizionarea filmelor la o calitate premium. Accesul se face direct pe la etajul întâi al centrului comercial Băneasa Shopping City.

Pentru mai multe informaţii privind programul filmelor şi al tuturor activităţilor din cinematograf, vizitaţi www.grandentertainment.ro și pagina de Facebook a Grand Entertainment www.facebook.com/GrandCinemaDigiplex.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.