Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 17/02/2016
Arhiva Zile si Nopti

Wok’n Roll: restaurantul perfect pentru orice gust

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Wok’n Roll: restaurantul perfect pentru orice gust Share Wok’n Roll: restaurantul perfect pentru orice gust


Nu v-am mai povestit de ceva vreme de Wok’n Roll. Rău am făcut, pentru că e unul dintre restaurantele noastre preferate. Fiecare din noi are gusturi foarte specifice când vine vorba de mâncare, așa că adesea ajungem să ne certăm pe tema prânzului, însă cu Wok’n Roll n-am avut niciodată asemenea probleme deoarece are câte ceva pentru fiecare. Unii dintre noi apreciază pastele, alții mâncarea asiatică, cu toții suntem înnebuniți după supe, așa că e ușor de înțeles de ce ne place atât de mult la ei. Mai ales când știm că mâncarea delicioasă e și sănătoasă. De aceea nu e o surpriză că s-au extins constant de-a lungul anilor și că acum au trei locații. Pe lângă punctele de lucru arhicunoscute de pe Șincai și din Unirii, acum puteți savura mâncarea lor și pe Decebal, iar dacă nu aveți chef să plecați de acasă sau de la birou (deși vă recomandăm s-o faceți, e fain să vezi cum ți se prepară mâncarea), puteți oricând să folosiți și sistemul de comenzi online.

Nu vă putem face poftă fără să vă facem niște recomandări, așa că o să vă sugerăm câte un preparat din tipurile de bucătărie pe care le iubim noi atât de mult. Dacă sunteți fani ai pastelor, o porție de Pappardelle con Funghi este un vis împlinit – combinația de hribi, gălbiori, champignon și bacon este oricum bună, dar la Wok’n Roll e de neuitat. Când vine vorba de mâncare asiatică, recomandăm Kung Pao, adică puiul picant cu alune, un preparat divin de aromat, sau supa asiatică. Dar vă putem garanta că orice altceva comandați o să fie la fel excelent!

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută