Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 17/02/2016
Arhiva Zile si Nopti

Locuri faine în care să te îmbeți

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Locuri faine în care să te îmbeți Share Locuri faine în care să te îmbeți


Două locații perfecte pentru o seară plină de alcool

The Soviet

Adorăm să bem la The Soviet dintr-un motiv foarte simplu: ne plac cocktailurile, mult de tot, iar barmanii lor le fac pe unele dintre cele mai delicioase pe care ne-a fost dat să le gustăm. Fie că alegem faimosul Moskwich, cu aromele lui fruity și dulcege, un Dumn3zo mai amărui pentru zile ploioase sau un Stalingrad foarte alcoolic când știm că se pune de-un party, ne mirăm de fiecare dată cum pot fi atât de bune. Faptul că localul ironizează perioada comunistă atât prin meniu cât și prin decor adaugă un plus întregii experiențe, însă trebuie să recunoaștem că am reveni regulat și dacă ar fi o speluncă.

Atelier

Locul musai pentru cei care vor să se îmbete pe muzică bună. Dacă ar exista un premiu pentru “cea mai faină muzică din oraș”, Atelier l-ar câștiga de fiecare dată. Playlist-ul locației trece aproape imperceptibil prin genuri de la funk la indie (la volume care încurajează conversația), iar concertul de joi seara e deja legendar, cu o formație nouă în fiecare săptămână, toate diferite, dar toate Atelier. Pe lângă muzica faină, designul superb compus din mobilier de carton și elemente grafice colorate ar putea face pe oricine să se îndrăgostească de loc.

 


Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută