Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 17/02/2016
Arhiva Zile si Nopti

Hard Rock invită muzicienii să concureze pentru şansa de a cânta în Ibiza şi un premiu de $50,000

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Hard Rock invită muzicienii să concureze pentru şansa de a cânta în Ibiza şi un premiu de $50,000 Share Hard Rock invită muzicienii să concureze pentru şansa de a cânta în Ibiza şi un premiu de $50,000


Hard Rock Cafe, în parteneriat cu ReverbNation, dă startul celei de-a şasea ediţii a competiţiei muzicale mondiale Hard Rock Rising. Pe 1 iunie, artiştii din întreaga lume au şansa de a se afirma pe plan internaţional, participând la cel mai mare show de talente cu durata de o zi, ce se desfăşoară în restaurantele Hard Rock Cafe participante la campanie. Muzicienii interesaţi se pot înscrie online, începând din 17 februarie, pe www.HardRockRising.com, pentru şansa de a câştiga $50,000 USD, un videoclip profesional, un premiu oferit de Fender Instruments şi o excursie cu toate cheltuielile incluse, pentru a cânta la Hard Rock Hotel Ibiza.

“Muzica live este o parte importantă a misiunii noastre, încă de la deschiderea primului Hard Rock Cafe, în 1971.” a spus Jeff Nolan, specialist în muzică şi curator al colecţiei de suveniruri la Hard Rock Internaţional. “Hard Rock Rising 2016 este o sărbătoare de o zi dedicată artiştilor locali din ţările participante. Sperăm ca astfel să sporim notorietatea acestor muzicieni incredibili, ce sunt adesea subevaluaţi şi, în acelaşi timp, să le oferim vizibilitatea de care au nevoie pentru a face saltul către următorul nivel în carieră.“

Rock Local, Win Global

După înscrierea pe www.HardRockRising.com, participanţii vor primi un link URL unic, pe care sunt invitaţi să îl distribuie pe platformele de socializare online pentru a-şi încuraja fanii să îi voteze. Perioada în care se pot exprima voturile online este cuprinsă între 17 şi 23 martie.

Artistul sau trupa care va dobândi cel mai mare număr de voturi online va fi câştigătorul unui „permis de liberă trecere” şi va intra direct în finala naţională a concursului. Alţi 3 finalişti vor fi selectaţi de echipa Hard Rock Cafe. Pe 1 iunie 2016, un juriu format din reprezentanţi ai industriei muzicale din România va desemna câştigătorul, în cadrul unui concurs live, derulat pe scena din Hard Rock Cafe Bucureşti.

Apoi, un juriu format din profesionişti şi celebrităţi din muzica internaţională va selecta, din rândul câştigătorilor locali, patru finalişti regionali şi un câştigător al marelui premiu. Toţi vor primi câte un videoclip profesional, ce va fi difuzat în sistemul video Hard Rock Cafe, 1000 de CD-uri sau DVD-uri de la Bison Disc, cu cel mai recent lansat single/videoclip şi un premiu oferit de Fender Instruments.

Marele câştigător al competiţiei va primi $50,000, difuzarea videoclipului în toate restaurantele Hard Rock Cafe din lume şi o excursie cu toate cheltuielile incluse pentru a cânta la Hard Rock Hotel Ibiza, în septembrie 2016.

Hard Rock Rising este organizat în parteneriat cu ReverbNation, liderul mondial ce oferă muzicenilor independenţi mijloacele necesare pentru a se ocupa de fiecare aspect al carierei lor. Platforma ReverbNation, unică în lume, include o comunitate de 4 milioane de artişti, din peste 100 de ţări şi oferă muzicienilor încă neconsacraţi şansa de a-şi propulsa cariera la un nou nivel, prin apariţia în faţa publicului din toată lumea.

Pentru regulamentul complet şi restaurantele participante vizitaţi www.HardRockRising.com.

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută