Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/02/2016
Arhiva Zile si Nopti

Tu ce faci de Valentine’s Day?

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Tu ce faci de Valentine’s Day? Share Tu ce faci de Valentine’s Day?


Tu ce faci de Valentine’s Day?

În fiecare an, sărbătoarea iubirii importată de la americani pare să ne ia pe nepregătite. Unii sunt reticenți la asta, preferând mai degrabă, Dragobetele.

Însă nu puțini sunt aceia care aleg orice prilej pentru a-și sărbători iubirea. Fie că mergi pe clasica cină romantică la restaurant, fie că alegi o petrecere ieșită din tipare, Bucureștiul pare pregătit și anul acesta să ofere soluții.

Concerte

La capitolul concerte, stăm destul de bine. Berăria Germană îl are ca invitat pe Tavi Colen, pe care îl cunoașteți cu toții ca membru Talisman. Romantismul vine din muzică, buna dispoziție se leagă de bucatele alese. Pentru că și bărbații trebuie să se simtă în largul lor, într-o berărie.

Vatra Neamului vine cu o abordare nouă anul acesta, mai precis cu muzică și o ofertă completă: Moldovenii de la Carla’S Dream vor men’ine atmosfera. Meniul este complet, cu băuturi incluse, spectacol de dans, tombolă, concursuri, face-painting, laser show și multe alte surprize.

Berăria H anunță un concert Talisman (pare că băieții sunt foarte romantici anul acesta), La Hard Rock Cafe cântă Dalma iat la Teatrul de Artă Maria Răducanu.

Food

Printre cele mai interesante evenimente culinare se numără evenimentul dulce anunțat de cei de La un Ceai. Ceainăria a pregătit “Waffles with Love”, pentru că, zic ei, cel mai bun mod mai bun de a sărbători dragostea este cu o porție generoasă, decadentă și absolut delicioasă de waffles. 4 variante de meniu și o tombolă cu cărți. Pentru că ceaiul merge de minune cu o carte și ceva dulce.

Teatru

ArCuB pare să se fi pregătit cel mai vine de Valentine’s Day: piesa “Am iubit, am purtat, am pierdut” este despre ce iubim, ce pierdem, toate emoţiile, trăirile, durerea, bucuria, toate ce se leagă cu fire nevăzute de obiecte, parfumuri, rochii, pantofi, genţi şi ne regăsim bătrâne şi obosite, înconjurate de o pânză ca de păianjen, dar atât de bogată şi plină de culori, istorii ce merită, probabil să fie publicate pentru fiecare în parte … 

Film

La cinema poți să mergi și dacă nu ai pereche. Comedia “How to Be Single/ Cum să fii singur și fericit” pare cea mai bună alegere.  Între texte de agăţat şi aventuri de o noapte, oamenii necăsătoriţi trebuie să înveţe cum să fie singuri şi fericiţi într-o lume în care definiţia iubirii se schimbă în permanenţă. Cam despre asta ne povestește și filmul.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută