Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/02/2016
Arhiva Zile si Nopti

Trei petreceri obligatorii

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Trei petreceri obligatorii Share Trei petreceri obligatorii


Lilith / Mihigh / Paul K @ Sala Polivalentă

“În univers există o ordine fundamentală, care se exprimă sub forma unor relații numerice. Această ordine universală stă la baza muzicii mele. Creez în acest fel deoarece sunt sigură că atunci când muzica este bazată pe această ordine, pot să ating oamenii în modul cel mai profund” – Lilith

Lilith, un artist în continuă creștere în lumea techno-ului și-a house-ului olandez, demonstrează de fiecare dată când ajunge pe o scenă că este o forță la fel de puternică și de independentă ca și personajul legendar de la care-și ia numele. În mitologia evreiască, Lilith a fost soția lui Adam, pe care l-a părăsit pentru că se simțea prea constrânsă și limitată alături de el. Aceeași dorință de a fi diferită și individuală o ghidează și pe producătoarea din Amsterdam, care a reușit să-și construiască un nume sonor în climatul muzical actual, tot mai complex și mai greu de abordat. Muzica sa este definită de un amestec armonios de bassline-uri grele și intervenții subtile, uneori calde, alteori întunecate, oferind propriul gangsta groove audiențelor din întreaga lume.

Sâmbătă 13 februarie

23.00

Aripa de est a sălii

 

Jose Maria Ramon @ Club NOA 

DJ-ul spaniol s-a remarcat, în primă fază, ca unul dintre cei mai buni producători de emisiuni și posturi radio din Ibiza. Apoi, pe lângă emisiuni (care au fost multipremiate), a început și o carieră de DJ de succes, mixând în unele dintre cele mai mari cluburi de pe insulă, cum ar fi Pacha, Space sau Café Del Mar, dar și în numeroase locații faimoase de prin toată Europa.

Vineri 12 februarie

23.00

Republicii 109

 

New Disorder @ The Shelter 

Toată lumea din Cluj, indiferent de background sau preferințe, trebuie să încerce, măcar o dată, unul dintre cele mai vechi party-uri cu muzică “alternativă” din oraș. Playlist-ul inspirat din indie, britpop, new wave, post-punk și alte derivări tematice ține publicul hipsteresc al orașului în priză până-n zori de mai bine de cinci ani, deci sigur merită câteva ore din timpul vostru.

Sâmbătă 20 februarie

22.00

P-ța Unirii 25

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută