Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/02/2016
Arhiva Zile si Nopti

Top 10 trenduri alimentare pentru 2016

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Top 10 trenduri alimentare pentru 2016 Share Top 10 trenduri alimentare pentru 2016


Cerealele viitorului

Cerealele integrale 100% precum şi alţi carbohidraţi complecși încă sunt de actualitate. Cu sau fără gluten, cereale precum grâul Kamut, bulgurul, alacul, hrişca, quinoa, meiul, amaranthul, sau sorgul sunt benefice pentru sănătate fiind bogate în vitamina B şi conţinând mai multe fibre decât cerealele rafinate.

Deşi încă nu au avut un impact semnificativ pe piaţă că variantele tradiţionale, le poţi găsi în batoane de cereale sau chiar în alimente congelate.

Fulgi de drojdie inactivă

Pe măsură ce trendul vegan continuă să crească în lumea culinară, este de aşteptat ca acest produs să fie folosit ca derivă din trestia de zahăr sau melasă. Produsul cuprinde 8 g de proteine, 3 g de fibre, şi de 3 ori necesarul zilnic de vitamina B12 în doar un sfert cană de fulgi.

Alimentele bogate în grăsimi

În 2015, grăsimile au fost redescoperite de către nutriţionişti, dar trebuie subliniat faptul că beneficiile acestor alimente sunt vizibile în măsura în care sunt consumate.

Consumul de unt sau ulei de cocos nu ar trebui exagerat în detrimentul alimentelor cu un conţinut redus de grăsimi sau al legumelor şi fructelor.

Concluzia: zilele în care citeai cu atenţie etichetele pentru a găsi
cele mai bune dulciuri fără grăsimi s-au terminat, dar încearcă să
optezi produse bogate în grăsimi naturale cum ar fi nucile sau iaurtul.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută