Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/02/2016
Arhiva Zile si Nopti

Primăvara începe la Samsara

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Primăvara începe la Samsara Share Primăvara începe la Samsara


Aer primăvăratic

În sfârșit se simte primăvara în aer. După o grămadă de zile cu soare iarba pare mai verde, orașul mai energetic, iar noi ne-am hotărât să sărbătorim cu tot felul de bunătăți cât mai proaspete (de care știm că ne-am putea bucura și iarna, dar brusc par și mai bune). În loc de sucuri acidulate comandăm freshuri și smoothies, în loc de ciorbe mâncăm salate, iar fripturile grele au fost înlocuite cu multe legume. Evident, o asemenea schimbare cere o vizită la Samsara Foodhouse, locul perfect pentru a întâmpina primăvara, temporară afară dar deja bine stabilită în noi. Vă îndemnăm să faceți la fel chiar dacă nu simțiți anotimpul – după o porție de mâncare delicioasă o să vă pară și vouă universul mai frumos.

Dar s-o luăm cu începutul, adică cu tradiționala descriere a atmosferei. Deși localul e decorat minimalist, predominând nuanțe deloc stridente și lemn deschis, are un aer foarte prietenos, datorită detaliilor precum iedera de pe tavan, decorațiunile de pe obloane sau radiatoarele vopsite în verde. E musai să vă zicem și că oricât de plin ar fi, Samsara rămâne cumva mereu aerisit (în parte mulțumită atitudinii smoke free). Așadar, atmosfera este perfectă pentru preparatele raw vegane sau vegetariene din meniu, capabile să satisfacă orice gust. Recomandăm o ciorbă acră de ciuperci, o porție de cușcuș verde cu spanac marinat, iar pentru iubitorii de paste, niște spaghetti cu roșii uscate la soare sau cu vinete. Poftă bună!

 

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută