Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/02/2016
Arhiva Zile si Nopti

Expo: Cele mai frumoase cărți itinerante: Ieșit din tipar(e)

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Expo: Cele mai frumoase cărți itinerante: Ieșit din tipar(e) Share Expo: Cele mai frumoase cărți itinerante: Ieșit din tipar(e)


Reunită sub genericul Cele mai frumoase cărți itinerante, expoziția de design de carte Ieșit din tipar(e) vă așteaptă cu o selecție cuprinzătoare și atractivă de publicații participante la ultimele trei ediții ale concursului național de design de carte Cele mai frumoase cărţi din România, în prezența unor invitați de marcă din domeniul editorial: atelierul Fabrik din București, pionier press din Stockholm, editura Grasset Jeunesse din Paris, Svensk Bokkonst (Arta de carte suedeză) și publicaţiile [z.B.] realizate de Uta Schneider & Ulrike Stoltz din Germania.

Volumele prezente în cadrul expoziției oferă o incursiune incitantă și dinamică în însăși materialitatea cărții ca obiect, prin intermediul unei serii de cărți frumoase premiate în cadrul ultimelor trei ediții ale concursului național de design de carte. Vor fi prezente și o selecție de cărți obiect și cărți de artist, o secțiune de cărți ilustrate pentru copii, precum și un spațiu de documentare despre book design.

Expoziția va fi completată de activități interactive pentru tineri și copii, dar și de o expunere a tehnicilor de producție, legare și finisare a cărților realizată cu participarea atelierului Fabrik.

Până în 28 februarie

Mi-D: 10.00-17.00

P-ța Unirii 30

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută