Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/02/2016
Arhiva Zile si Nopti

Casa Mureșană

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Casa Mureșană Share Casa Mureșană


Shadow Gastro Group acum vă oferă ocazia să petreceți timpul într-un ambient tradițional, cu mâncăruri nu ca la mama acasă ci ca la bunica ceea ce înseamnă că regăsiți gustul, calitatea și cantitatea conoscute din copilărie.

Iar pentru acesta nu trebuie să te duci departe, pentru că cele trei restaurante Casa Mureșană sunt amplasate în cartiere, aproape de tine: pe Pandurilor aproape de intersecția Fortuna, de la complexul Super și din cartierul Mureșeni.

La Casa Mureșană de pe Pandurilor poți servi în fiecare zi și meniul zilei, care a fost conceput în așa fel, ca calitatea și cantitatea să nu fie diferită de o comandă “a la carte”, dar la prețul obișnuit de meniu a zilei.

Aici primești adevărate ciorbe și supe, consistente, și la felul doi întotdeauna este inclusă o porție mare din preparate de carne: ceafă la grătar, șnițel, crispy, friptură. Iar desertul este chiar cireașa de pe tort – inovativ și gustos.

Iar dacă nu vrei sau n-ai timp să ieși din casă sau de la servici, poți să dai comanda prin telefon sau online pe eeatingh.ro, și având o flotă de șase mașini se livrează în cel mai scurt timp din oraș.

Adresa: str Pandurilor, nr 100 Târgu Mureș
Telefon: 0743 058 634
Facebook: Casa Mureșană Bistro

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută