Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/02/2016
Arhiva Zile si Nopti

B Cause – colaj de cauze globale

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii B Cause – colaj de cauze globale Share B Cause – colaj de cauze globale


B Cause, o expoziție despre cauzele și idealurile cu care ne identificăm, se manifestă prin puterea de convingere a colajului.

Vernisajul are loc în mansarda Simbio, miercuri – 17 februarie, începând cu ora 18:30.

Expoziția este organizată de agenția Creionetica și este deschisă publicului timp de două săptămâni, până pe 2 martie.

B Cause. Be a cause. Because.

Expoziția B Cause inițiază un dialog vizual între pasiunea de a lupta pentru o cauză și simpla plăcere de a descifra arta colajelor.

Cele 20 de lucrări B Cause creează un univers suprarealist care dă viață și culoare subiectelor cărora le datorăm sau revendicăm identitatea noastră și a societății în care trăim. Ele conturează sistemul nostru de valori și idealul colectiv. Astăzi, suntem în continuare într-o transformare și luptă constantă: justiția socială, drepturile omului, protecția mediului, libertatea presei, pacea mondială etc.

Leitmotivul expoziției sunt legumele și inspirația este dată de tema ONU pentru 2016: “Anul internațional al semințelor și legumelor”, care ne invită la un stil de viață sănătos.

B Cause este un concept dezvoltat de agenția Creionetica și colaboratorii săi. Agenția de creație și producție media face puntea între arta implicată și cauzele sociale, de mediu, culturale, educaționale și orice demers care aderă la o dezvoltare durabilă.

https://youtu.be/8banUG6ailo

Echipa B Cause este formată din: Andrei Bucureci – art director, Cristiana Bucureci – artist colaje, Ioana Călimănescu – responsabil PR & Event, Liviu Runcan – producător audio-video și Ileana Szasz – producție foto-video.­

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută