Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/02/2016
Arhiva Zile si Nopti

Încearcă o crepă delicioasă la Crêperia Bruno

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Încearcă o crepă delicioasă la Crêperia Bruno Share Încearcă o crepă delicioasă la Crêperia Bruno


Crêperia Bruno este unul dintre locurile perfecte pentru masa de prânz sau chiar pentru cină.

De ceva timp, îi tot dădeam târcoale. Mai întâi, mi-a atras atenția locul în care urma să se deschidă: fix în mijlocul food court-ului din Palas. „Trebuie să fie ceva cu adevărat deosebit, de și-au ales un loc atât de strategic”. Și dintr-o dată i-am auzit pe toți vorbind despre clătitele de la Crêperia Bruno și atunci am știut că trebuie să le încerc și eu.

Trebuie să vă mărturisesc că, în momentul în care am început să le mănânc, am uitat că eu trebuie să fiu atentă la câteva detalii pentru ca, mai apoi, să scriu aici un articol obiectiv, în care să vă vorbesc despre ceea ce am experimentat. Așa că acesta nu va fi un articol obiectiv.

Aluat din făină de hrișcă

Deși sunt un mare fan al clătitelor, în general le evit cu grație; iar acest lucru se datorează faptului că sunt preparate cu ulei și conțin făină albă, iar eu știu de la nutriționistul meu că această combinație nu este una câștigătoare pentru corpul meu.

Însă la Crêperia Bruno, crepele se prepară pe crepieră, cu foarte puțin ulei, iar făina este de hrișcă, fără gluten.

Hrișca are multiple beneficii pentru organism: 
• Menține nivelul de glucoză în sânge în limite normale;
• Previne instalarea diabetului de tip II
• Menține tânăr sistemul nervos
• Îmbunătățește memoria
• Previne apariția pietrelor la bilă

Tot felul de sortimente de crepe

Bruno a reinventat produsele din nord-vestul Franței – denumite „galettes bretonnes” sau „crepes” – și le-a adaptat gusturilor culinare ale prezentului. Aici vei putea servi crepe cu pui, curcan, bacon sau somon, precum și crepe fără carne sau vegetariene, dar și sortimente dulci, cu ciocolată, fructe de pădure sau măr.

Până acum, le-am încercat pe cele cu pui și cu bacon și pot spune că am gustat unele dintre cele mai bune crepe din acest oraș.

Concept vizual inedit

Crêperia Bruno nu arată ca toate celelalte locuri de unde îți poți cumpăra o clătită. De altfel, nici clătitele nu sunt doar niște clătite, ci adevărate călătorii culinare. Insula Bruno din foodcourt Palas arată foarte bine și creează senzația că avem de-a face cu franchiza unui brand renumit.

Materialele folosite – combinație între lemn și metal – lumina puternică, dar plăcută și ingredientele la vedere parcă te ademenesc să te apropii și să cunoști mai bine produsele Bruno.

Utile: www.brunofood.ro

Articol de: Ines Dumitriu

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută