Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/02/2016
Arhiva Zile si Nopti

Ce faci când ai de făcut cumpărături, dar n-ai timp?

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ce faci când ai de făcut cumpărături, dar n-ai timp? Share Ce faci când ai de făcut cumpărături, dar n-ai timp?


Cumpărăturile istovitoare, cozile interminabile, traficul infernal ar putea să nu mai fie probleme pentru tine.

Observ în jurul meu din ce în ce mai mulți oameni care nu au timp. Sunt aceiași pe care îi știu de ani de zile; doar că, dacă acum câțiva ani, nu aveau timp pentru că ar fi fost în stare să doarmă la serviciu, acum nu au timp pentru că au un copil de crescut.

Oricare le-ar fi motivul, este cert că prioritățile li s-au schimbat și preferă să-și petreacă timpul în alt fel, decât să stea la cozi în supermarket sau să se enerveze plătind facturi.

Oferim cele mai bune soluții pentru a câștiga măcar câteva ore pe care să le petreceți așa cum vă doriți.

Echipa N-ai Timp face treaba pentru tine

Pentru toți aceștia, dar și pentru cei care, deși au timp, nu au chef să iasă din casă, a apărut echipa N-ai timp. Aceștia sunt câțiva tineri din Iași care au analizat și conștientizat lipsa timpului și care s-au gândit să pună timpul lor la dispoziția oamenilor din Iași.

Mai exact, aceștia îți pot face cumpărăturile, îți pot plăti facturile, pot face tot felul de livrări de colete mici, îți pot duce hainele la curățătorie; ba chiar pot să-ți fie șoferi, dacă nu ai chef, nu poți sau nu vrei să șofezi tu.

Cum funcționează

Foarte simplu: tot ceea ce ai de făcut este să iei legătura cu echipa N-ai Timp și să le spui ce ai vrea să facă pentru tine. În cazul cumpărăturilor, există un formular de comandă în care ești invitat să introduci cât mai multe detalii. Tu ești cel care alege locul din care vor fi făcute cumpărăturile; poți să-i trimiți pe băieți în supermarketuri, în piețe, magazine specializate, drive in-uri, fast food-uri, restaurante, cu condiția ca acestea să fie din Iași sau din zonele limitrofe.

Plata cumpărăturilor și a comisionului N-ai Timp se face la livrare.

Livrare în Iași și în zonele limitrofe

Echipa N-ai timp livrează oriunde în orașul Iași, dar și în zone limitrofe, precum Valea Lupului, Breazu, Aroneanu, Miroslava, Holboca, Tomești etc. Pentru livrările în zonele limitrofe, comisionul lor este puțin mai mare.

Utile: www.n-aitimp.ro

Articol de: Ines Dumitriu

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută