Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/02/2016
Arhiva Zile si Nopti

Proiecte Muzeale la Muzeul Bucovinei

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Proiecte Muzeale la Muzeul Bucovinei Share Proiecte Muzeale la Muzeul Bucovinei


Muzeul Bucovinei are o agendă încărcată de proiecte și manifestări pentru acest an. Emil Constantin Ursu, directorul instituției muzeale a punctat câteva dintre acestea:

În acest an va fi redeschis Muzeul de Istorie din Suceava, care va avea o expoziţie permanentă concentrată pe istoria locală şi zonală, cu mai multe spaţii pentru expoziţii temporare şi activităţi cu publicul.

De asemenea, se dorește proiectarea în vederea reabilitării clădirii Muzeului de Istorie din Siret, obiectiv închis în prezent, dar şi proiectarea în vederea reabilitării reţelelor electrice, termice, de apă-canal şi a infrastructurii la Muzeul Satului din Suceava.

Totodată, în 2016, vor continua parteneriatele de colaborare cu Muzeul Brukenthal din Sibiu, cu Muzeul Naţional de Istorie Moldova din Chişinău, cu Institutul de Arheologie din Kiev, cu Institutul de Arheologie Iaşi, cu Institutul de Arheologie din Bucureşti, dar şi cu Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută