Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/02/2016
Arhiva Zile si Nopti

Dorește să meargă din nou! – Campanie umanitară

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Dorește să meargă din nou! – Campanie umanitară Share Dorește să meargă din nou! – Campanie umanitară


Un tânăr din Siret, țintuit într-un scaun cu rotile în urma unui accident rutier are șansa de a merge din nou.

Mădălin Gabriel Ehupov, în vârstă de 23 de ani, a suferit un accident în urmă cu doi ani ce i-a afectat grav coloana vertebrală. Tânărul este paralizat de la brâu în jos fiind diagnosticat cu paraplegie flască nivelul T12-L1. „Am început să fac recuperări la Spitalul de Recuperare din Iaşi, însă fiind un spital de stat, programările se fac foarte greu. Pentru mine, acum, timpul este mult prea preţios.

Deşi fac în fiecare zi recuperare acasă, ajutat de tatăl meu, nu este suficient.

Am descoperit Spitalul Nova Vita din Târgu Mureş, iar cu ajutorul unor oameni cu suflet mare, printre care şi primarul oraşului Siret, Adrian Popoiu, am reuşit să ajung de câteva ori acolo, suficient cât să îmi dau seama că acel loc mă poate aduce pe picioare, având aparatura necesară pentru recuperarea mea”, povestește Mădălin.

O MÂNĂ DE AJUTOR

Din păcate, situaţia financiară pe care o are tânărul din Siret nu îi permite să continue şedinţele de recuperare la spitalul din Tg. Mureş, costul unei zile de recuperare ajungând la 200 de lei. Mădălin, având grad de handicap, primeşte lunar doar 340 de lei. „Medicii mi-au recomandat cât mai multă recuperare şi putere pentru a trece peste toate aceste traume. Mă lupt din greu, în fiecare zi, pentru că ştiu şi simt că şansele mele la recuperare sunt foarte mari, însă nu pot reuşi fără ajutorul aparatelor din cadrul spitalului Nova Vita”, spune tănărul din Siret.

Cei care vor să-l ajute, pot să depună orice sumă de bani la Banca Raiffeisen, pe numele Ehupov Mădălin: cont în lei: RO08RZBR0000060016819176; cont în euro: RO98RZBR0000060018260140. Telefon: 0752 289 586.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută