Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/02/2016
Arhiva Zile si Nopti

Bride2Be Boutique – o nuntă perfectă!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Bride2Be Boutique – o nuntă perfectă! Share Bride2Be Boutique – o nuntă perfectă!


Dacă vă doriți o nuntă de vis şi vreți să vă pregătiți pentru cel mai așteptat moment din viaţa dumneavoastră, Bride2Be Boutique vă vine în ajutor cu o gamă variată de rochii de mireasă.

De la modele vintage până la cele mai moderne trenduri, vă oferim rochii de designer și de colecție, create să vă transforme în veritabile prințese în ziua nunții.

Ținem cont de gusturile viitoarelor mirese, de dorințele și așteptările lor, și lucrăm cu profesionalism și seriozitate pentru a face din cel mai important eveniment din viața voastră unul de poveste.
Anul 2016 se anunță a fi un an destul de surprinzător în ceea ce privește gusturile designerilor de top.

Prezentă și în anii anteriori, tendința imprimeurilor florale 3D ia avânt în primăvara 2016, iar penele, voalul şi dantela nu lipsesc din opţiunile designerilor în primăvara-vara noului an. Creatorii de rochii pentru mirese au recreat tendința decolteului iluzie folosind materiale pure pe corsaje și fuste.

Aceste rochii cu decolteu fals se potrivesc foarte bine mireselor cu bust generos, dar şi celor care doresc să își pună în evidență alte părți ale corpului. Sunt în tendințe și aplicațiile transparente: în zona pieptului este aplicată o dantelă transparentă cu aplicații de flori decupate cu laserul sau aplicații de flori strălucitoare.

Acest tip de decolteu pare să fie din ce în ce mai folosit, iar trendurile anului 2016 conduc spre aceeaşi direcţie.

De asemenea, recomandăm alegerea rochiilor de mireasă în funcţie de tipul de piele. Astfel, începând cu rochiile de mireasă albe şi până la cele ivory cu un design atemporal, toate sunt recomandate.

Miresele din 2016, adepte ale stilului rafinat și elegant, pot alege orice tip de rochii care conţin broderii preţioase, cu cristale care se confecţionează din materiale fine, în tonalităţi potrivite culorii pielii. Venim și în ajutorul mireselor extravagante, care vor să iasă din stilul clasic.

Se poartă rochiile bej, aurii, albastru pal sau roz cuarț. Stilul este același: ca de prințesă, din tull și dantelă și aplicații impresionate. De asemenea, voalul poate fi spectaculos, datorită aplicațiilor.
Stilul rochiei, tema nunţii şi nuanţa cromatică sunt cele care definesc personalitatea miresei. Acesta este motivul pentru care mireasa trebuie să aleagă rochia în funcție de gusturile, dorințele și așteptările ei.

Alegerea rochiei de mireasă este una dificilă, dar această căutare, acest tumult de emoții care traduce perioada din apropierea nunții reprezintă elementele care dau cu adevărat culoare și semnificație.

Bride2Be Boutique creează în 2016 rochii de mireasă deosebite, special concepute pentru miresele care își doresc o rochie de poveste, atent croită, din materiale prețioase. Modelele se disting prin detalii unice, broderii cusute manual, croieli moderne și sofisticate, și combină clasicul cu modernul, simplitatea cu luxul, conferindu-ți rafinament și eleganță în una din cele mai frumoase zile din viața ta.

Bride2Be Boutique,
Str. Nicolae Bălcescu, nr.5, bl.5, sc. C, apt.3, Suceava
Telefon: 0733.574.971

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută