Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/02/2016
Arhiva Zile si Nopti

A început Campionatul de Futsal

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii A început Campionatul de Futsal Share A început Campionatul de Futsal


20 de formaţii participă la cea de-a doua ediţie a Campionatului de futsal organizat de Asociaţia Judeţeană de Fotbal.

Scopul competiţiei este acela de a menține în formă echipele participante în ligile a IV-a şi a V-a pe timpul pauzei competiţionale dintre tur şi retur. Întrecerea are loc în sistem turneu, cele 20 de participante fiind împărţite în grupe de către cinci, în funcţie de criteriul geografic. Primele două clasate la cele 4 turnee regionale care au loc pe parcursul lunii februarie se vor califica pentru turneul final, ce se va desfăşura la începutul lunii martie.

Meciurile se desfăşoară pe durata a două reprize a câte 15 minute. Echipele sunt formate din 4 jucători de câmp şi un portar, fiecare grupare putând să aibă un lot de 20 de persoane, 18 jucători, un antrenor şi un delegat.

ECHIPELE PARTICIPANTE

Iată şi care sunt echipele: Şomuzul Preuteşti, Rapid II Zimbrul Siret, Pleşul Râşca, Viitorul Adâncata, Ştiinţa Mitocul Dragomirnei, Viitorul Liteni, Viitorul Vereşti, Recolta Fântânele, Silva Udeşti, Internaţional Salcea, CS Gura Humorului, Balada Ciprian Porumbescu, Releul Mihoveni, Sporting Poieni Solca, Foresta Moldoviţa, Unirea Horodnic de Sus, Avântul Volovăţ, Locomotiva Dorneşti, Ştiinţa Vicovu de Sus şi Progresul Frătăuţii Vechi.

„Sper ca fair-play-ul să primeze, iar această competiţie să-şi poată dovedi utilitatea”, preşedintele AJF Suceava, Ciprian Anton.
Calendarul turneelor: 6 februarie la Gura Humorului, 14 februarie la Milişăuţi, 21 februarie la Bosanci și 27 februarie la Vicovu de Sus.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută