Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/02/2016
Arhiva Zile si Nopti

Viitorii miri sunt așteptați la târgul de nunți ”TREND MARIAJ”, la Shopping City Suceava

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Viitorii miri sunt așteptați la târgul de nunți ”TREND MARIAJ”,  la Shopping City Suceava Share Viitorii miri sunt așteptați la târgul de nunți ”TREND MARIAJ”,  la Shopping City Suceava


Viitorii miri sunt invitați în perioada 12 – 14 februarie, la cea de-a treia ediție a târgului de nunți ”Trend Mariaj” din incinta Shopping City Suceava, pentru a descoperi ultimele tendințe pentru cel mai important moment din viața lor. Nunta este evenimentul la care stilul, emoțiile și distracția se reunesc pentru a crea cele mai frumoase amintiri din viața îndrăgostiților, așa încât merită gândită în cele mai mici detalii, pentru a fi cu adevărat memorabilă.

La ”Trend Mariaj” ai șansa să te întâlnești cu cei mai buni specialiști în domeniu și să alegi ceea ce se potrivește cel mai bine nunții voastre. Peste 30 de expozanți îi așteaptă pe viitorii însurăței la târgul de nunți din incinta centrului comercial pentru a le oferi cele mai bune sfaturi în materie de nunți. Așadar, fie că îţi doreşti să pui la punct ultimele detalii, ori să alegi o gamă variată de servicii, ”Trend Mariaj” este locul în care dorințele tale vor prinde contur.

În cadrul târgului organizat de Shopping City Suceava vor fi prezentate numeroase modele de rochii de mireasă (My Bride; Bride2be Boutique), precum și costume de mire de la clasic până la modern sau ”made to measure” (Camiceria Italiana; Dovani; Formens), așa încât fiecare să își găsească ținuta perfectă. De altfel, nelipsite vor fi şi celelalte elemente esenţiale pentru o nuntă unică: verighete (Stil Biju, Sabrini, Atlantis Gold), pachete foto (Cătălin Cîmpan; Ovidiu Leșan; Floricel Adrian; Marius Rădăşanu; Girigan Marius; 25FOTOgrafi.ro); pachete video (Wedding Zone; Simply Mind; Ignatescu Media Video; Criss Cam Video), decoraţiuni si aranjamente florale (Design Art; Gala Design; Mariage D`Amour; Decorațiuni Tomiot; Crystal Mariaj, Royal Wedding & Events; Florăria Exotica; Kontur Events; FlowerArt; Luxury Events), invitații, torturi și prăjituri (Cofetăria Criss; Delicatese Larisa; Cofetaria Romarga, Mopan), masă cu fructe (Arta și Fructa), sonorizare și lumini arhitecturale (Party Show Entertainment; Rekord Sound), DJ și formații (Dj Verony), make-up & hairstyle (Salon D`Anais; Salon Hairstyle; Salon Coquette), locații de nuntă (Casa cu Maci), dar și destinații atractive pentru luna de miere (agenția Life Tour).

Caștiga un pachet muzical complet pentru nunta ta!

Pe întreaga durată a târgului vor fi surprize şi premii pentru vizitatori. Astfel, cei care participă la târgul de nunţi şi se înscriu la tombola specială au şansa de a câştiga marele premiu: un pachet muzical complet pentru nuntă, în valoare de 2500 euro, oferit de Taraful Laura Olteanu (pentru luna octombrie 2017) sau alte premii importante puse în joc pentru viitorii miri: ședință foto de cuplu – (în valoare de 300 euro) – fotograf Cătălin Cîmpan; ședință foto de cuplu – 25FOTOgrafi.ro; ședință foto de cuplu – Marius Girigan; set pahare de miri – Crystal Mariaj; set pernuță de verighete + pahare de miri – Gala Design; decorațiuni masa mirilor – Kontur Events; voucher 10% reducere – Bride2be; buchet de mireasă  – Royal Wedding & Events; 3*voucher 5olei- Salon D’Anais .  

Duminică, 14 februarie, începând cu ora 14:00, sucevenii sunt invitați la un spectacol cu muzică live de excepție susținut de artiști de seamă apreciați de publicul sucevean: Trupa 9, Alter Ego, Vers us Band, Laura Olteanu, Dj Verony Team, Bianca Ciubotaru, Elena Mărgineanu, Fly Band, Crețu Cătălin Jazz. De asemenea, vizitatorii vor putea admira și demonstrații de dans susținute de Bucovina Dance Studio, Bianca Coștiug, precum și demonstrații de hairstyle & make-up oferite de Salon D`Anais din incinta Shopping City Suceava.

Pe 14 februarie, de Valentine`s Day, cuplurile care doresc sa își unească destinele pentru o zi, sunt invitate la „Căsătoriilor de probă”, care vor fi oficiate de Romeo și Julieta. Aceștia vor sărbători cu şampanie, vor primi certificate de căsătorie, iar pentru a-şi aminti de această zi, un fotograf va surprinde cele mai importante moment. În plus, sâmbătă și duminică, îndrăgostiții vor beneficia de caricaturi gratuite realizate de artistul BOA în cadrul târgului de nunți ”Trend Mariaj”.

Shopping City Suceava te premiază cu o ”lună de miere” în Antalya!

 

În luna februarie, Shopping City Suceava răsplătește fidelitatea clienților cu o ”lună de miere” în Antalya. Dacă te pregătești de nuntă, dar încă nu ai stabilit luna de miere, vino la Shopping City Suceava în perioada 4-14 februarie 2016, cumpără de minimum 100 lei pe un singur bon de cumpărături, înscrie-te la tombolă și poți câștiga prin tragere la sorți marele premiu, o lună de miere în Antalya, alături de persoana iubită! Îndrăgostiții care vor intra în posesia premiului vor beneficia de un sejur de 8 zile, încărcat de răsfăț, distracție și servicii ultra all inclusive de cea mai bună calitate, la un hotel de 5* din Antalya, una dintre cele mai cunoscute destinații turistice din Turcia. În plus, partenerul campaniei, tour operatorul Prestige Tours va asigura și transportul câștigătorilor către destinația de lux, prin intermediul unei curse de tip charter, cu zbor direct Suceava-Antalya, pe data de 3 septembrie, cursă care se inaugurează începând de anul acesta în Suceava.

Alege să-ți sărbătorești iubirea la Shopping City Suceava!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută