Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/02/2016
Arhiva Zile si Nopti

Roots

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Roots Share Roots


Cafea, vin și gustări alese

Abia a început anul și deja s-au deschis o groază de locuri noi, de la baruri până la restaurante cu specific indian. Localul care ne-a entuziasmat cel mai tare, însă, e Roots, o cafenea inedită care după apus se transformă în tapas bar. Nu e un secret că suntem fani avizi atât ai cafelei cât și ai alcoolului, așa că un loc care le reunește fără să facă compromisuri când vine vorba de calitatea oricăreia dintre ele e un dar divin. 

Pe timp de zi, pasionații cafelei pot alege dintre trei blenduri diferite, cu cafea prăjită tocmai la Origo: Confort Blend, blend-ul casei cu un profil aromatic balansat, Single Origin Blend, cu origini din Africa și America Centrală, selecționate de prăjitor și disponibile în funcție de perioada recoltei, și Microlot, care provine din loturi foarte mici, cu boabe speciale pe care barista le caută pentru a le folosi la competiții. Metodele de preparare sunt și ele diverse – puteți alege dintre mai multe instrumente de brewing: AeroPress, V60, Kemex și Syphon Coffee. Evident, vă puteți delecta și cu o varietate de fresh-uri și limonade naturale. 

Când se lasă seara, Roots se transformă în wine & tapas bar, cu o selecție impresionantă de vinuri. Printre ele veți găsi atât eitchete autohtone de cea mai înaltă calitate, cât și nume internaționale, dintre cele mai renumite și premiate la ora actuală. Iar pentru că un vin bun trebuie întotdeaua completat de specialități culinare atent selecționate, Roots au pregătit și o varietate de brânzeturi internaționale și gustări proaspete care să le acompanieze. 

Nu mai are sens să vă îndemnăm să-l încercați, sigur v-am făcut deja poftă!

Eroilor 4

0749 995 545

www.facebook.com/roots.tastery

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută