Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/02/2016
Arhiva Zile si Nopti

People Gourmet

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii People Gourmet Share People Gourmet


Preparate internaționale într-o clădire istorică

Ascuns pe una dintre străduțele înguste din spatele magazinului Sora, People Gourmet e un loc musai de vizitat dacă vreți să încercați un meniu mai aventuros. Restaurantul medium to fine dining servește o varietate mare de preparate internaționale care variază de la obișnuiții burgeri și paste până la niște feluri principale rafinate care abordează interesant ingredientele clasice. Însă nu contează ce comandați, deoarece mâncarea o să fie negreșit de calitate. Pastele sunt făcute de la zero, carnea este alesă cu atenție (vita provine doar din vaci Black Angus), până și chiflele de burger sunt coapte în restaurant. Iar dacă în mod normal v-ați aștepta ca un asemenea loc să aibă prețuri enorme, vă putem spune de pe acum că raportul calitate-preț e printre cele mai bune din oraș. 

Însă meniul distinctiv e doar o parte din experiența People Gourmet. Clădirea în care a fost amenajat restaurantul stylish și minimalist are peste 150 de ani, fiind una dintre cele mai vechi construcții din zonă. Iar pe lângă partea de interior a localului (care este total lipsită de fum), vă puteți bucura de o masă plăcută și pe terasa din curtea interioară, fără să vă temeți de frigul din ultimele zile, pentru că e bine sigilată și încălzită!

David Ferenc 13A

0729 023 700

www.facebook.com/www.peoplepub.ro

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută