Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/02/2016
Arhiva Zile si Nopti

Turul Ghidat al Implicării Civice Clujene

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Turul Ghidat al Implicării Civice Clujene Share Turul Ghidat al Implicării Civice Clujene


Ziua Roșiei Montane sâmbătă, 6.02.2016, de la ora 11.00

Știi care a fost primul parc din centrul Clujului salvat de la distrugere acum 20 de ani? Ai idee de ce peste 20.000 de studenți clujeni au ieșit în stradă în toamna lui 1995, inaugurând traseul de protest Piața Unirii – Prefectură – Primărie – CCS? Știi de ce și când au avut loc Hunoriada, ocuparea de la Conti sau lansarea ghidului nesupunerii civice? Vrei să afli cum s-au născut afișele MindBomb ori primele campanii civice pentru recâștigarea spațiului public al orașului?

Cu ocazia Zilei Roșiei Montane, pe 6.02.2016, România Curată vă invită la Turul Implicării Civice Clujene, avându-l ca ghid pe scriitorul și jurnalistul Mihai Goțiu, care va prezenta în avanpremieră și cartea Fraierilor!, a cărei temă sunt tocmai mișcările civice și sociale care au schimbat Clujul, dar și România în ultimele două decenii.

Plecarea în Tur va avea loc din parcul din spatele Teatrului Național. Deplasarea se va face CU ATOCARUL. Participarea la tur este gratuită, dar pe bază de înscriere (vezi Facebook/ Turul Implicării Civice).

IMPORTANT: Prin tragere la sorți, participanții vor avea șansa că câștige câte un exemplar din cărțile Afacerea Roșia Montană, respectiv Fraierilor!, de Mihai Goțiu.

Parteneri: Colectiv A, CSRM, Editura Tact, Extra Art

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută