Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/01/2016
Arhiva Zile si Nopti

Noua ediție Grand Family Festival aduce distracția pentru întreaga familie la Grand Cinema & More

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Noua ediție Grand Family Festival aduce distracția pentru întreaga familie la Grand Cinema & More Share Noua ediție Grand Family Festival aduce distracția pentru întreaga familie la Grand Cinema & More


În luna februarie, distracția pentru întreaga familie se mută la Grand Cinema & More. Grand Family Festival revine în perioada 8 – 12 februarie 2016 cu cele mai îndrăgite producții. Aflat la cea de-a noua ediție, festivalul de film oferă copiilor sub 12 ani acces gratuit la cele mai apreciate filme și animații și un preț special de 16 lei, pentru cei care îi însoțesc.

Grand Family Festival este alternativa distractivă și educativă pentru cei mici și pentru părinți de a petrece timp împreună, în perioada vacanței dintre cele două semestre.

Iarna aceasta, festivalul aduce pe marile ecrane Grand Cinema & More, timp de 5 zile, o selecție a celor mai de succes filme pentru copii din ultimii ani. Astfel, toți cei care vor călca pragul cinematografului, cu mic cu mare, vor avea șansa de a viziona 14 filme de animație, în format 2D și 3D, dublate sau subtitrate: Annie (Annie), Snoopy şi Charlie Brown: Filmul Peanuts (The Peanuts Movie), Blinky Bill: Koala cel poznaș (Blinky Bill), Cuibul Dragonului: Începutul erei războinicilor (Dragon Nest: Worriors’ Dawn), Acasă (Home), Hotel Transilvania 1 (Hotel Transylvania 1), Hotel Transilvania 2 (Hotel Transylvania 2), Khumba (Khumba), Mune: Gardianul Lunii (Mune: Le Gardien de la Lune), Micul Prinț (The Little Prince),  Pinguinii din Madagascar (The Penguins of Madagascar), Crăiasa Zăpezii 1 (The Snow Queen 1), Crăiasa Zăpezii 2 (The Snow Queen 2), Spongebob: Aventuri pe uscat (The SpongeBob Movie: Sponge Out of the Water), Aventuri în Zambezia (Zambezia).

Detalii despre programul complet al Grand Family Festival de la Grand Cinema & More pot fi găsite pe www.grandentertainment.ro.   

Grand Cinema & More este mai mult decât un simplu cinematograf. Pe lângă filmele de calitate și tehnologia audio-video de ultimă generație, cinematograful din Băneasa Shopping City este primul din România care a dezvoltat o stagiune de evenimente culturale, producții proprii sau transmisiuni directe, care cuprinde spectacole de teatru și teatru pentru copii, operă, balet, spectacole de improvizație și evenimente speciale.

***

 

Despre Grand Cinema & More

Grand Cinema & More, situat în Băneasa Shopping City, acoperă o suprafaţă totală de 14.000 mp şi are o capacitate de 2600 de locuri.

Cele 13 ecrane adaptate pentru suprafeţe largi de proiecţie 3D, unghiurile perfecte de vizibilitate şi locurile ultra-confortabile fac din Grand Cinema & More destinaţia perfectă pentru vizionarea filmelor la o calitate premium. Accesul se face direct pe la etajul întâi al centrului comercial Băneasa Shopping City.

Pentru mai multe informaţii privind programul filmelor şi al tuturor activităţilor din cinematograf, vizitaţi www.grandentertainment.ro și pagina de Facebook a Grand Entertainment www.facebook.com/GrandCinemaDigiplex.


Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută