Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/01/2016
Arhiva Zile si Nopti

Primul concurs de sănii de carton din Cluj

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Primul concurs de sănii de carton din Cluj Share Primul concurs de sănii de carton din Cluj


Dacă a venit iarna, înseamnă că a venit și vremea perfectă pentru distracție în zăpadă. Sâmbătă, 6 februarie, va avea loc prima ediție Feleacu Winter Games, un eveniment sportiv de iarnă care combină distracția cu performanța și care se adresează tuturor.

Asta înseamnă că aveți la dispoziție încă o săptămână să construiți cea mai cool sanie din carton pentru concursul inedit de sleigh derby de pe Pârtia Feleacu, numai bun pentru amatorii care vor să se distreze. Concursul este bazat pe echipe și pe creație de tip cursă, unde toți participanții vor avea ocazia să își etaleze ”operele” înainte de start. Se premiază cea mai rapidă și cea mai creativă sanie, iar intrarea este liberă.

Evident, va fi organizată și o serie de competiții pentru sportivi mai evoluați, cum ar fi ski și snowboard freestyle pentru juniori și seniori. Snow Fest, primul partener care și-a exprimat deja sprijinul, pune la bătaie ca și premii două excursii la ediția din Franța de anul acesta, una pentru cel mai bun schior și una pentru cel mai bun snowboarder la categoria adulți din competiția de freestyle. Și să nu uităm nici de petrecerea de închidere obligatorie, unde veți petrece alături de Missile, Dex, Dodo, Alex One și N.Ser. 

Feleacu Winter Games constă într-o zi de relaxare, voie bună, premii, care vă va scoate din rutina urbană. Puteți participa la mini-festival atât ca participanți cât și ca suporteri sau spectatori – distracția e garantată indiferent de categoria pe care o alegeți!

Mai multe detalii pe pagina oficială a pârtiei, www.facebook.com/Feleacu. 

Sâmbătă 6 februarie

10.00

Pârtia Teleschi Feleacu

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută