Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/01/2016
Arhiva Zile si Nopti

CONCURS: Câștigă o invitație dublă la show-ul Dylan Moran

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii CONCURS: Câștigă o invitație dublă la show-ul Dylan Moran Share CONCURS: Câștigă o invitație dublă la show-ul Dylan Moran


Câștigă o invitație dublă la show-ul Dylan Moran din data de 3 februarie de la Cinema Pro!

Ce trebuie să faci?

1. Să dai like paginii de Facebook Zile și Nopți (dacă nu ai făcut-o deja);

2. Să ne spui în comment cu cine vrei să mergi la concert.

Notă: trebuie să fii conectat cu Facebook.

Dylan Moran aduce în premieră la Bucureşti show-ul OFF THE HOOK, un spectacol stand up complet nou, după aproape trei ani de la prima sa apariţie pe o scenă din România. Noul turneu a primit deja numeroase recenzii favorabile, acesta fiind o demonstraţie de forţă a modului cu adevărat unic în care Moran abordează subiecte cotidiene precum iubirea, politică şi absurdităţile de zi cu zi. Livrate cu o elegantă poetică, temele sale predilecte sunt studiate în amănunt, fiind în acelaşi timp adaptate specificului local al ţărilor în care susţine reprezentaţii.

Dylan Moran este un artist versatil, un performer complet, care pe lângă faptul că este un comediant extrem de apreciat la nivel internaţional, joacă în filme şi chiar le produce, excelând în toate aceste domenii. Acesta a debutat pe scena stand-up în 1992, iar în 1993 primeşte premiul competiţiei So You Think You’re Funny din cadrul Edinburgh Festival. Ulterior, artistul devine o prezenţă constantă în cadrul evenimentelor de profil precum Just for Laughs Montreal Comedy Festival, Melbourne Internaţional Comedy Festival sau Kilkenny Comedy Festival. În 2007 s-a clasat pe locul 17 în topul celor mai buni 100 de comici de stand-up realizat de Channel 4, trei ani mai târziu ocupând poziţia a 14-a.

Update: Câștigătoarea este Elena Adina Buscan. Felicitări!

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută