Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/01/2016
Arhiva Zile si Nopti

Samsara Foodhouse

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Samsara Foodhouse Share Samsara Foodhouse


Mâncare delicioasă cu adevărat sănătoasă

Noi, unii, tindem să mâncăm mult mai nesănătos iarna. Ne umplem cu fripturi, burgeri, pizza și papanași, adică cam orice e greu și plin de grăsime. Rău facem, evident, pentru că în sezonul rece avem nevoie mai mult ca niciodată de mâncare echilibrată, sănătoasă, care să ne întărească fizic și psihic. Încercând să remediem situația, am trecut pe la Samsara Foodhouse sperând doar la un pic de mântuire urmată de încă o lună de obiceiuri alimentare proaste guilt free. Nu ne-a ieșit deloc, pentru că îndată ce am plecat de la restaurantul vegetarian și ne-am dat seama că suntem atât satisfăcuți gastronomic, cât și mult mai ușori decât de obicei, am știut că nu mai putem reveni la meniul regulat de vită și cartofi gătiți sub diverse forme care implică ulei încins.

Dar s-o luăm cu începutul, adică cu tradiționala descriere a atmosferei. Deși localul e decorat minimalist, predominând nuanțe deloc stridente și lemn deschis, are un aer foarte prietenos, datorită detaliilor precum iedera de pe tavan, decorațiunile de pe obloane sau radiatoarele vopsite în verde. E musai să vă zicem și că oricât de plin ar fi, Samsara rămâne cumva mereu aerisit (în parte mulțumită atitudinii smoke free). Așadar, atmosfera este perfectă pentru preparatele raw vegane sau vegetariene din meniu, capabile să satisfacă orice gust. Recomandăm o ciorbă acră de ciuperci, o porție de cușcuș verde cu spanac marinat, iar pentru iubitorii de paste, niște spaghetti cu roșii uscate la soare sau cu vinete. Poftă bună!

Stefan Ludwig Roth 5

0736 073 073

www.samsara.ro

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută