Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/01/2016
Arhiva Zile si Nopti

Off the Wall

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Off the Wall Share Off the Wall


Rețete internaționale, ingrediente locale

Acum aproape doi ani, doi canadieni care au trecut prin Cluj și s-au îndrăgostit de el au deschis un bistro drăguț și bine ascuns pe lângă Piața Muzeului. Știm, știm, ”încă un bistro?”. Ei bine, Off the Wall e diferit, deoarece e inspirat din cultura nord-americană, care, de altfel, cuprinde cam tot mapamondul. Bucătăria canadiană – în mod special – e puternic influențată de numeroase culturi și de creațiile lor culinare, fiind formată într-o atmosferă multiculturală. O altă caracteristică specială a multor restaurante din zona nordică a Americii e atenția deosebită oferită produselor utilizate în prepararea mâncării, care se regăsește și la Off the Wall – specialitățile lor sunt făcute din ingrediente crescute și vândute local oricând este posibil. Decorul se ridică și el așteptărilor pe care le-ați avea de la un asemenea loc. Pe lângă faptul că micul bistro e nepretențios, dar al naibii de cochet, bucătăria este deschisă, ceea ce înseamnă că veți putea să vedeți exact cum sunt preparate minunățiile pe care le-ați comandat. Sună bine, nu?

 

Încearcă @ Off the Wall

Dacă v-ați întrebat vreodată ce gust are faimosul poutine, preparatul național al Canadei, doar aici puteți afla. Poate părea simplu de făcut (cartofi prăjiți cu bucăți de brânză și sos), dar vă garantăm că nu o să aibă același gust acasă. Recomandăm și patéul de pui cu brandy, unt și marmeladă de cireșe servit cu crostini de casă, oricare dintre burgerii suculenți și faimosul Osso Buco, servit cu mămăligă cu cremă de mascarpone și gremolata, alături de legume coapte.

Clemenceau 3

0749 619 240

www.offthewall.ro

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută