Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/01/2016
Arhiva Zile si Nopti

Evenimentele săptămânii

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Evenimentele săptămânii Share Evenimentele săptămânii


Bazar cu lucruri gratis @ Atelier Cafe

Un târg fără târguit

Bazarul cu lucruri gratis din Atelier a ajuns deja la cea de-a 36-a ediție. Numărul nu ar trebui să fie o surpriză pentru nimeni: evenimentul și-a făcut deja un loc în inimile multor clujeni (inclusiv ale noastre), care chiar dacă nu iau/dau nimic tot timpul, tot trec pe acolo la un ceai sau o poveste într-o atmosferă prietenoasă.

Dacă cumva nu știți despre ce e vorba, “Bazarul cu lucruri gratis e locul în care oamenii donează obiectele pe care nu le mai folosesc și își aleg complet gratuit orice lucru de care au nevoie. Organizat cu ajutorul voluntarilor, Bazarul este o întâlnire periodică a comunității locale în care participanții aduc și oferă complet gratuit: produse în stare de funcționare, discuții, prietenie, bunătați, servicii, bună dispoziție, jocuri, și orice alte lucruri care pot fi împărtașite într-o comunitate. Fără bani, fără schimburi, fără negocieri. Totul Gratuit!”.

Dar frumusețea evenimentului nu se limitează la conceptul de “gratis” sau “comunitate”, deoarece toate produsele rămase în urma Bazarului ajung, de fiecare dată, la o asociație sau organizație care le distribuie la rândul lor oamenilor care au cea mai mare nevoie de ele. Iar dacă nu apucați să treceți pe la Bazar, puteți oricând să oferiți lucruri de care nu mai aveți nevoie sau să primiți lucruri pe care vi le doriți pe situl lucrurigratis.ro, care funcționează după reguli asemănătoare celor de mai sus.

Sâmbătă 23 ianuarie

13.00

Memorandumului 9

 

Capoeira pentru începători @ Fabrica de Pensule

Dacă sunteți în căutare de un hobby nou și nonconformist, capoeira Angola este alegerea perfectă. Arta marțială braziliană este cel mai bine descrisă ca un joc adictiv care include și îmbină dansul, lupta, muzica vocală și instrumentală, poezia și tradiția culturală. Vă veți dezvolta atât agilitatea și forța, cât și puterea de concentrare și de relaxare mentală.

În fiecare marți: 20.00

și joi: 19.00

Henri Barbusse 59-61

 

Regal cinematografic @ Cinema Florin Piersic

Cel mai tânăr și iubitor suflet al cinematografiei românești, Florin Piersic, își va sărbători cei 80 de ani de viață alături de cei mai dragi și apropiați prieteni ai săi – spectatorii clujeni – la cinematograful care-i poartă numele. Evident, după felicitări și povești, seara se va termina cu o proiecție de film, “Parașutiștii”, unul dintre filmele preferate ale maestrului. 

Marți 26 ianuarie

18.30

Cinema Florin Piersic

 

 

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută