Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/01/2016
Arhiva Zile si Nopti

Designeri din toată țara, peste 60 de expozanți și o tombolă specială la Sibiu Wedding Days

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Designeri din toată țara, peste 60 de expozanți și o tombolă specială la Sibiu Wedding Days Share Designeri din toată țara, peste 60 de expozanți și o tombolă specială la Sibiu Wedding Days


Viitoarele mirese sunt aşteptate să îşi aleagă rochia, verighetele, dar şi să obțină toate serviciile necesare unei nunți perfecte, în cadrul Sibiu Wedding Days cel mai mare târg de nunţi din Sibiu.

Cea de-a V-a ediţie a Sibiu Wedding Days Sibiu se va desfăşura în perioada 19 – 21 februarie, la Sala Transilvania, iar sibienii și nu numai se vor putea documenta în ceea ce privește tendinţele în materie de nunți pentru anul 2016.

„La Sibiu Wedding Days vizitatorii vor vedea care sunt cele mai noi trenduri în materie de nunți în 2016, de la rochii de mireasă, invitații și fotografie de nuntă până la aranjamente florale, decor de sală și multe altele. Sibiu Wedding Days este un eveniment care își propune să fie un sprijin de nădejde pentru viitorii miri, oferindu-le acestora o gamă foarte variată de produse și servicii pentru o nuntă perfectă”, spun organizatorii.

Timp de trei zile, peste 60 de expozanți din toată țara își vor prezenta produsele și serviciile, iar viitorii miri vor putea beneficia de oferte și prețuri speciale, valabile numai pe perioada evenimentului. Specialiștii din domeniul nunților vor fi la dispoziția clienţilor, venind în ajutorul mirilor cu sfaturi și informații necesare pentru organizarea nunții ideale.

Cadou o nuntă de 10.000 euro

Marele premiu al târgului va fi, ca în fiecare an, o nuntă gratis în valoare de 10.000 euro. Este vorba de o nuntă completa, cu servicii de top, oferită în urma tombolei la care se pot înscrie toți vizitatorii expoziției. ”Sibiu Wedding Days este cel mai mare târg de nunți din oraș și de aceea este normal ca și premiul să fie pe măsura evenimentului, mai spun organizatorii.

Tendințe 2016

În 2016 se poartă rochiile de mireasă din dantelă. Dantela a fost mereu la modă, dar sezonul 2016 ridică dantelă la rangul de “must-have” pentru a sublinia feminitatea şi eleganța clasică a femeii moderne. În acest sezon rochiile de mireasă din dantelă nu ne mai aduce aminte de rochiile retro, ci au fost reinterpretate în croieli avangardiste cu elemente moderne. 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută