Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/01/2016
Arhiva Zile si Nopti

City Party

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii City Party Share City Party


The Midi Show @ Sala Polivalentă

Sezonul de petreceri marca Club Midi începe, în sfârșit, în acest weekend. Iar pentru că cei de la Midi vor să țină opening party-ul în familie, atmosfera va fi întreținută de cei doi regi ai săi, Mihigh și K!D Chriss.

Muzica îl definește perfect pe Mihigh, diferențiindu-se printr-un stil aparte, de poveste, în constantă dezvoltare. Cu influențe minimal dar și techno în egală masură, Mihigh îmbină noul cu vechiul, punându-și o amprentă distinctivă asupra sunetelor obscure, nonconformiste și hipnotice. Viziunea unică asupra muzicii electronice l-au condus pe Mihigh către fondarea label-ului Midi Records, o platformă care promovează arta și pasiunea, axată pe calitate și nu pe cantitate. 

Pentru K!D Chriss, creativitatea este libertatea din spatele unei idei, care trebuie continuată prin pasiune și dedicare. Din acestea a rezultat o carieră de peste 10 ani și fondarea proiectelor Midi, Mioritmic și S*NOVA, ce au pus Clujul pe harta muzicii electronice internaționale. Cu o seriozitate meticuloasă, K!D Chriss continuă să ofere oricărei petreceri o experiență vibrantă și intensă.

Vineri 15 ianuarie

23.00

Sala Polivalentă

 

Ruffinaments @ The Shelter

Ruffinaments încep și ei sezonul cu un party memorabil, evident axat pe muzică bass, garage, 2step, breakbeat și alte genuri înrudite. Primul party Ruffinaments din an îi are ca invitați pe Krueger, artist maghiar cu o experiență de peste 10 ani în domeniu, cunoscut și pentru party-urile excelente pe care le-a organizat de-a lungul anilor alături de crew-ul Ninjabreakz, dar și pe localii Blanilla și NDJ.

Vineri 15 ianuarie

22.00

Unirii 25

 

Karaoke Retro Party @ Caro Club

Vă ziceam și săptămâna trecută de party-uri cu karaoke și de cât alcool avem nevoie ca să putem să ne urcăm pe scenă și să scoatem niște sunete care seamănă vag cu niște piese. Ei bine, Caro Club a dus karaoke-ul la extrem, adăugând muzică retro în mix, astfel asigurând umilință dublă. Însă noi credem că merită, mai ales când cel mai talentat participant primește o sticlă de vin spumant.

Marți 19 ianuarie

22.00

P-ța Muzeului 6

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută