Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/01/2016
Arhiva Zile si Nopti

Zodiile și previziunile pentru 2016

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Zodiile și previziunile pentru 2016 Share Zodiile și previziunile pentru 2016


Toată lumea își face planuri la început de an, dar e posibil ca astrele să aibă alte planuri cu noi.

Berbec
Te bucuri de respect și de recunoaștere și este posibil să primești un premiu, să fii avansat sau să-ți atingi un obiectiv ambițios. Sfatul nostru este să-ți pregătești hainele de gală, să-ți lustruiești pantofii și să fii în permanență pregătit să o primești pe Oprah la tine în casă!

Taur
Luna ianuarie îi îndeamnă pe Tauri la aprofundarea unor cunoștinte, la redactarea sau publicarea unor lucrări, la intreprinderea unor demersuri cu caracter cultural, educativ sau juridic ori, pur și simplu, la perfecționare profesională. La tot pasul, dai peste succes, lauri și ovații.

Gemeni
Gemenii se bucură de o energie și o motivare care pot contribui la creșterea eficienței, la soluționarea unor probleme și chiar la atingerea unor obiective profesionale care au de-a face cu un ideal sau cu un talent. Dacă simți că poți oferi din energia ta, te așteptăm cu drag la noi!

Rac
În această perioadă, ambianța de lucru este mai destinsă, mai confortabilă, sarcinile sunt mai ușoare sau pot fi îndeplinite fără eforturi deosebite. Profită de acest avantaj pe care astrele ți-l oferă și fă în avans o parte din muncă. Nu se știe niciodată ce poate apărea în celelalte luni.

Leu
Această luna va fi una complicată pentru tine: probleme de comunicare, bătăi de cap cu documentele, cu telefoanele, cu calculatoarele sau cu alte obiecte de birotică, riscul de a face evaluări eronate ori de a te confrunta cu amânări sau întârzieri. Însă următoarele luni vor fi minunate. Garantat!

Fecioară
Urmează o perioadă activă financiar, în care te vei mobiliza pentru a câștiga mai bine, vei face tranzacții mai multe sau mai importante decât de obicei sau va trebui să rezolvi diverse probleme de natură materială. Ești în permanență în priză și asta o să înceapă să-ți placă.

Balanță
Urmează o perioada activă financiar, în care te vei mobiliza pentru a câștiga mai bine, vei face tranzacții mai multe decât de obicei sau va trebui să rezolvi diverse probleme de natură materială. După ce le vei rezolva pe toate și vei deveni un om înstărit, să nu uiți de noi, celelalte zodii!

Scorpion
Luna ianuarie favorizează mai ales preocupările intelectuale sau pe cele care au de-a face cu informația, comunicarea și drumurile. În ceea ce privește banii, astrele îți aduc mici șanse, câștiguri suplimentare și alte avantaje, dar nu te ajută să păstrezi ceea ce obții. De asta trebuie să te ocupi tu.

Săgetător
Preocupările financiare sunt foarte accentuate: cauți soluții pentru creșterea veniturilor, te gândești la posibile afaceri, simți imboldul de a cumpăra sau de a vinde. Oriunde te-ai întoarce, vezi posibile șanse de business, de a câștiga ceva. Ai grijă ce vinzi în această perioadă, da?

Capricorn
Primele două decade din ianuarie 2016 sunt favorabile succesului profesional. Muncești mai mult, iar profesia și serviciul devin prioritare. Totuși, te sfătuim să nu neglijezi și alte părți ale vieții tale, precum dragostea sau sănătatea. În următoarele luni, s-ar putea să-ți lipsească.

Vărsător
Activitățile de grup îți sunt prielnice în această perioadă. Ești sociabil și în centrul atenției, lumea pare să te asculte, să-ți ceară sfaturile, să-și dorească să lucreze alături de tine. Profită de această perioadă pentru a cunoaște noi oameni și – cine știe – pentru a începe să construiești ceva împreună cu ei.

Pești
Farmecul personal, relațiile sociale, diplomația și șansa contribuie generos la succesul tău din această perioadă și chiar din acest an. Acordă-le toată atenția și ai grijă cu cine te asociezi, fii atent și la sănătatea ta și toate vor merge ca pe roate. 2016 este anul tău!

Adaptat după horoscop20.com

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută