Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/01/2016
Arhiva Zile si Nopti

Evenimentele săptămânii

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Evenimentele săptămânii Share Evenimentele săptămânii


Drink After Work @ Jaxx

Un eveniment pentru pasionații de business

Indiferent de zona în care activați profesional sau facultatea la care studiați dacă încă nu ați intrat pe piața de muncă, Drink After Work este evenimentul perfect pentru a face niște networking și a afla ce se mai întâmplă în lumea businessului clujean. Drink After Work este un spațiu de întâlnire pentru orice fel de business: al tinerilor întreprinzători, directorilor, liderilor de opinie și/sau oamenilor de afaceri din Cluj. Se desfășoară odată pe lună, de obicei joi, începând cu ora 19.00. Conceptul Drink After Work face posibilă interacțiunea nonformală a invitaților, dintr-o bază de date de peste 1000 de firme active din județul Cluj și din afară. După 5 ani, Drink After Work rămâne un poll de referință al culturii de business creativ si tânăr al Clujului, pentru că permite conectarea oamenilor de decizie, antreprenorilor și dezvoltatorilor, oferind un spațiu de socializare pentru cei care doresc evoluțe în afaceri în Cluj, lăsând în același timp o amprentă ușoară de patriotism local, asumată de organizator.

Dacă sună bine, ne vedem joi, 14 ianuarie, la Jaxx, la o seară de discuții interesante și voie bună. Evenimentul implică și o degustare de vinuri atent alese de către organizatori (care vor fi prezentate de un somelier) și muzică jazz prin care își propun să promoveze tineri artiști clujeni dar și ideea de spațiu de discuții relaxat, dar nici prea casual.

Joi 14 ianuarie

Emil Isac 25

19.00

 

Trivia a la Doamna T @ Doamna T

La Doamna T, cine știe, câștigă! Localul fermecător vă așteaptă cu un quiz autentic, inedit, după care veți pleca mulțumiți, fie că ați câștigat sau nu. Deși n-ar fi rău să câștigați, deoarece primele două locuri sunt premiate cu vouchere de consumație în cafenea (locul I – 65 de lei, locul II – 40 de lei), fără să fie percepută vreo taxă de participare. Înscrierile se fac la 0364 148 647.

În fiecare miercuri

Napoca 10

20.20

 

Balet pe gheață: Spărgătorul de nuci @ Teatrul Național

Cea mai faimoasă trupă de balet pe gheață din lume, Ansamblul de Stat al Baletului pe Gheață din Sankt Petersburg, va încânta publicul clujean cu piesa Spărgătorul de Nuci pentru al 5-lea an consecutiv. Spectacolul păstrează elementele baletului clasic, cu o coregrafie dificilă, dar spectaculos adaptată gheții, cu decoruri impresionante și costume fascinante.

Sâmbătă 16 ianuarie

Teatrul Național Lucian Blaga

17.00, 20.00

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută