Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/01/2016
Arhiva Zile si Nopti

Camino

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Camino Share Camino


Un restaurant pentru iubitorii de paste

Există două feluri de oameni pe lumea asta: oameni la care le plac pastele și oameni care sunt absolut obsedați de paste. Noi ne încadrăm în categoria din urmă. Primul lucru pe care îl degustăm la orice restaurant sunt pastele, după care ajungem adesea să și judecăm majoritatea localurilor; au devenit un fel de standard – dacă un loc nu se știe la paste, nu prea mai avem ce căuta acolo. Desigur, obsesia se extinde și în viața de acasă. Testăm preparate, cumpărăm paste de la magazine de specialitate și lucrăm la aceleași rețete clasice de carbonara sau sos ragù de ani de zile, modificându-le puțin câte puțin, sperând că la un moment dat o să dăm peste varianta perfectă (imposibil, desigur). Și vă povestim toate acestea pentru că nu vrem să declarăm oficial că la Camino se mănâncă cele mai bune paste din oraș fără să știți că o facem în cunoștință de cauză.

O porție excelentă de paste implică două componente la fel de importante care trebuie să fie amândouă pregătite cu grijă. În primul rând, pastele în sine trebuie să fie de calitate și să fie fierte exact cât trebuie. Camino excelează la asta: pastele sunt făcute de ei de la zero și sunt mereu al dente. Cea de-a doua componentă, sosul, depinde de preparat: unele sunt mai ușoare, altele mai consistente, pot fi cremoase sau mai puțin cremoase, picante au ba, condimentate complex sau mai simplu. Indiferent de preparat, vă putem garanta că la Camino orice tip de sos comandați o să fie minunat, cu arome asociate cu atenție și consistențe care complementează cu succes tipul de paste. Iar deși ne e foarte greu să alegem dintre ele, vă spunem că musai de testat sunt tagliatellele tartufate cu cremă de trufe, ciuperci și rucola care sunt (evident) cremoase și reușesc să combine niște arome foarte puternice într-un mod plăcut și clasicele pappardelle al ragu alla bolognese care balansează pefect carnea tocată fin cu sosul de roșii și condimentele subtile. 

P-ța Muzeului 4

www.facebook.com/CaminoCluj

0749 200 117

 

 

 

 

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută