Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/01/2016
Arhiva Zile si Nopti

Jennifer Lawrence este femeia inventivă care a schimbat viața casnicelor

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Jennifer Lawrence este femeia inventivă care a schimbat viața casnicelor Share Jennifer Lawrence este femeia inventivă care a schimbat viața casnicelor


Joy este o femeie puternică și inventivă și ea va crea un adevărat imperiu pe care îl va conduce cu o mână de fier. Ea a inventat tot soiul de aparate ce să uşureze munca domestică. Miracle mop-ul a fost invenția care i-a adus celebritatea.

Cineastul David O. Russell folosește aceeași echipă de actori din filmul său anterior, Silver Linings Playbook: Jennifer Lawrence, Bradley Cooper și Robert De Niro.

Titlul original: Joy

Regie: David O. Russell
Cu: Jennifer Lawrence, Bradley Cooper, Robert De Niro
Gen: comedie, dramatică
Durata: 124 min
Premiera: 8 ianuarie 2016
Distribuit de Odeon CineplexRomânia

Joy

David O. Russell este triplu nominalizat la premiul Oscar de regie: The Fighter/Luptătorul (2010), Silver Linings Playbook/Scenariu pentru happy-end (2012) American Hustle/Ţeapă în stil american (2013), și dublu nominalizat la Oscarul pentru scenariu (Silver Linings Playbook și American Hustle, alături de Eric Warren Singer).

Joy a fost nominalizat la Globurile de Aur la categoria Cel mai bun film – comedie/musical.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută