Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/12/2015
Arhiva Zile si Nopti

CONCURS: Câștigă o invitație dublă la concertul VAMA de la Hard Rock Cafe

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii CONCURS: Câștigă o invitație dublă la concertul VAMA de la Hard Rock Cafe Share CONCURS: Câștigă o invitație dublă la concertul VAMA de la Hard Rock Cafe


Sâmbătă, 19 decembrie de la ora 22:30, BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Café să trăieşti o nouă experienţă alături de trupa ta preferată, VAMA! Câștigî o invitație dublă la concert!

Ce trebuie să faci?

1. Să dai like paginii de Facebook Zile și Nopți (dacă nu ai făcut-o deja);

2. Să ne spui în comment cu cine vrei să mergi la concert.

Notă: trebuie să fii conectat cu Facebook.

Toamna a venit cu o “Epidemie de iubire” sau cu un chef nebun să cânţi, cât poţi de tare, “Perfect fără tine”? Sâmbătă, 19 decembrie, de la ora 22:30, BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe pentru o seară de hituri pop-rock, alături de trupa ta preferată – VAMA!

Un concert Vama este o experienţă specială. Trupa şi-a obişnuit publicul cu spectacole în care contopirea artelor este firească. Astfel, efectul generat de muzică, poezie, dans şi actorie este dublat de jocuri de lumini şi imagini video, care transmit simultan mesajul profund al pieselor semnate Vama. Publicul, subjugat de magnetismul lui Tudor Chirilă, trăieşte, vibrează şi iubeşte!

La fiecare eveniment din Hard Rock Cafe te bucuri de reîntâlnirea cu legendele muzicii, într-o atmosfera unică. Artiştii preferaţi sunt chiar lângă tine, colecţia de suveniruri te poartă printre file din istoria rockului şi calitatea sunetului îţi oferă cea mai plăcută experienţă live.

Biletele pentru showul VAMA se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/reţea – Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman , IQ BOX,  reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe.

UPDATE: Câștigătoarea este Andreea Popa. Felicitări!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.