Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/12/2015
Arhiva Zile si Nopti

Votați OAMENII TIMPULUI!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Votați OAMENII TIMPULUI! Share Votați OAMENII TIMPULUI!


Revista de cultură contemporană TIMPUL și Asociația Revistei TIMPUL organizează, începând cu anul 2014, Campania OAMENII TIMPULUI, cel mai important eveniment proiect de identificare și premiere a valorilor din regiune.

Ediția a II-a a Campaniei Oamenii Timpului (2015) presupune o extindere a proiectului la nivelul Regiunii Nord-Est, incluzând, alături de Iași, județele Botoșani, Suceava, Neamț, Bacău și Vaslui, precum și orașele Chișinău (Republica Moldova) și Cernăuți (Ucraina).

În prezent, Campania se află la etapa votului public. Până pe 6 decembrie 2015 publicul va putea vota candidații preferați prin intermediul sistemului electronic pus la dispoziție pe site-ul www.oameniitimpului.ro. Într-un interval de 24 de ore se permite acordarea unui singur vot de pe aceeași adresă de IP, pentru un singur candidat din fiecare categorie.

Cele zece domenii premiate în Campania OAMENII TIMPULUI sunt Literatură, Arte, Educație și Cercetare, Societate civilă, Diplomație publică, Memorie și istorie, Jurnalism, Tinere valori, Sănătate și Antreprenoriat. Criteriile de selecție au vizat notorietatea nominalizatului în domeniul respectiv, însă accentul a fost pus pe activitatea care l-a făcut remarcat în perioada octombrie 2014 – septembrie 2015.

Scopul evenimentului este cel de recunoaștere publică a acelor personalități și/sau organizații, din plan local, național și internațional, care contribuie la dezvoltarea culturală și instituțională a spațiului românesc, în spiritul valorilor proprii unei societăți democratice. Câștigătorii vor fi premiați în cadrul fastuos al Galei OAMENII TIMPULUI, care va avea loc la Teatrul Național „Vasile Alecsandri” din Iași, în data de 12 decembrie.

Utile:
www.oameniitimpului.ro
Facebook: OameniiTimpului

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută