Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/12/2015
Arhiva Zile si Nopti

Philips HUE

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Philips HUE Share Philips HUE


Dacă vrei să ai control deplin asupra luminii din casa ta, atunci îți recomand becurile inteligente de la Philips. 

Ce înseamnă mai exact HUE?

Kit-ul de start este format din trei becuri și hub-ul Bridge. Practic, ce se întâmplă: înlocuiești becurile tale cu cele de la Philips, conectezi Bridge-ul la WiFi prin router-ul tău și voilà: cu ajutorul aplicației dedicate (Android și iOS) ai posibilitatea de a controla becurile instalate (oprire, pornire, diminuare, nuanță). În plus, nu ești limitat doar la trei becuri; poți să adaugi până la 50.

Aplicația dedicată

Aplicația te ajută să-ți sincronizezi toate becurile și să le controlezi după voia ta. Poți seta culoarea pentru fiecare sau să alegi o culoare dintr-o fotografie. Dacă vrei să te trezești pe o lumină ambientală sau să se aprindă becurile la un anumit moment, poți seta alarme particularizate pentru fiecare sau să folosești moduri predefine pentru relaxare, energizare sau citit.

De asemenea, poți controla totul remote prin intermediul portalului web MyHUE, setând astfel atmosfera de la distanță, numai bine când ajungi acasă. Iar dacă ești foarte migălos cu configurarea, poți folosi HUE împreună cu aplicația IFTTT și să-ți creezi propriile rețete.

Alte dispozitive

Gama HUE nu se oprește doar la becuri. Pe lângă starter kit, poți achiziționa lămpi de birou sau de perete, spoturi pentru podea, fâșii (strips) și multe altele. Astfel, iți recomand să tragi cu ochiul și după Lux, Go, Phoenix, Bloom sau Iris. Iar ca să nu depinzi mereu de aplicația mobilă, poți cumpăra telecomenzile wireless Tap și Dimming Light (astfel poți să-ți setezi propriile tale întrerupătoare oriunde în casă). În schimb, prețurile nu sunt cele mai prietenoase. Un starter kit (3 becuri + Bridge) te poate ajunge peste 1200 RON.

Concluzie

Dacă ești pasionat de conceptul de Smart Home, gama Philips HUE reprezintă o investiție potrivită pentru cuibul tău inteligent, completându-se altfel cu alte nebunii oferite de NEST/Google, Apple sau Microsoft.

Utile: http://www2.meethue.com/en-xx/
Articol de: Alecsandru Grigoriu

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.