Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/12/2015
Arhiva Zile si Nopti

Ce culori se poartă în toamnă-iarnă 2015/2016?

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ce culori se poartă în toamnă-iarnă 2015/2016? Share Ce culori se poartă în toamnă-iarnă 2015/2016?


Fiecare schimbare de sezon aduce cu ea noi tendinţe, indiferent că este vorba despre piese vestimentare, materiale utilizate, accesorii sau culori. Sunteţi curioşi să aflaţi ce noutăţi aduce sezonul toamnă-iarnă 2015/2016 în materie de culori?

Roşu sângeriu. O culoare inspirată din cromatica naturii în perioada toamnei sau din culoarea brandy-ului, va da ţinutelor tale un aer misterios.

Pasteluri. Delicate şi fermecătoare, pastelurile aduc un element de noutate în cromatica utilizată în mod normal pentru toamnă. Pentru ţinute chic, stiliştii ne sfătuiesc să combinăm pastelurile cu ţesături ceva mai preţioase: blană, cashmere, mătase. Odată cu începerea iernii, pastelurile vor părea o alegere mult mai la îndemâna oricui.

Verde kaki. Scoate în evidenţă această nuanţă, purtând-o alături de bleumarin sau marsala.

Cenuşiu. Această nuanţă de gri este asociată cu stil, lux şi securitate. Este o nuanţă perfectă de integrat în ţinutele office!

Nude. Culoarea pielii în gama frumoasă de nuanţe de bej sau roz, va adăuga stil, eleganţă şi rafinament ţinutelor. Optează pentru o haină nude şi nu trebuie să îţi faci griji cu privire la asortarea ţinutei; aceasta se va integra fără probleme la orice outfit.

Negru. Atemporal, negrul este alegerea cu care mergi la sigur. Se spune că negrul nu se va demoda niciodată!

Ce culoare va avea garderoba ta în acest sezon?

Articol de: Caterina Răţoi

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.