Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/11/2015
Arhiva Zile si Nopti

Oricare dintre noi poate fi Moş Nicolae

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Oricare dintre noi poate fi Moş Nicolae Share Oricare dintre noi poate fi Moş Nicolae


Magazinul Social SOMARO din Sibiu îi invite pe toți sibienii să devină parteneri într-un proiect de responsabilitate socială, prin sprijinirea organizării evenimentului „Cu SOMARO şi tu poţi să fii Moş Nicolae!”, ediția a II-a.

Înfiinţat în jurul ideei de a ajuta la eradicarea sărăciei prin folosirea resurselor ce altfel sunt aruncate de către companii, SOMARO Sibiu vrea să se implice mai mult în ajutorul beneficiarilor săi. Astfel reprezentanţii magazinului organizează campania de Moş Nicolae pentru copiii beneficiarilor magazinului social. Evenimentul susținut anul trecut a fost un real succes, copiii au primit un cadou bogat și au plecat acasă cu un zâmbet pe chip.

Şi voi puteţi lua parte la bucuria celor 75 de copilaşi aşteptaţi de Moş Nicolae la Somaro.

Cum funcţionează campania: Sâmbătă, pe data de 5 decembrie, care este şi aniversarea magazinului Somaro din Sibiu, copilaşii vor veni la ora 15:00, cu mic cu mare, şi îşi vor lăsa ghetuţele lustruite la Somaro (cartierul V. Aaron, Str. Electricienilor – langă şcoala generală nr. 17). Persoanele fizice ce vor să susţină copiii prin donaţii de produse, sunt aşteptate tot pe 5 decembrie, în intervalul orar 16:00 – 20:00, să lase produsele pentru cei mici.

Apoi, pe durata nopţii, Moş Nicolae o să vină împreună cu voluntarii săi, să împartă cadourile pentru fiecare copilaş în parte. Pe data de 6 decembrie, la ora 15:00, toţi copiii sunt aşteptaţi în magazin să vadă ce le-a adus Moşul!

”Toții beneficiarii noștri sunt asistați sociali”_ADELA LUȚĂ, REPREZENTANT SOMARO

CINE: Și tu poți fi Moș Nicolae

UNDE: cartierul V. Aaron, Str. Electricienilor

CUM: donații în bani sau obiecte

ȘI O PUNGĂ DE PORTOCALE CONTEAZĂ

În măsura în care apreciaţi iniţiativa Somaro de a oferi copiilor un cadou care să le menţină spiritul sărbătorilor în suflet puteți face sponsorizări în produse pentru copii (dulciuri, alimente, jucării, hăinuţe, rechizite şcolare) sau sponsorizări în bani – din care se vor cumpăra cadouri.

75 de zâmbete

De donațiile făcute se vor bucura anul acesta 75 de copii, toți provenind din familii ce beneficiază de ajutoare sociale, magazinul Somaro colaborând în acest sens cu Primăria Sibiu. Mai multe detalii puteți obține de la numărul de telefon 0745.314.303.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.