Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/11/2015
Arhiva Zile si Nopti

Kings On Ice

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Kings On Ice Share Kings On Ice


Regele absolut al gheții Evgeni Plushenko și celebrul violonist Edvin Marton, revin în România, și promit publicului român reprezentații impresionante de acrobații și dans pe gheață, într-un show de patinaj absolut. Pe lângă cei doi, gala îi va avea ce invitați și pe alți renumiți campioni ai patinajului mondial.

După cinci ediții Kings On Ice desfășurate la București cu casa inchisă, unul dintre cele mai iubite sporturi din lume, patinajul artistic, vine în 2015 și la Cluj, într-un recital de excepție. 

Kings On Ice va avea loc pe 18 decembrie, pe patinoarul amenajat în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, regelui necontestat al gheții, Evgeni Plushenko, alăturându-i-se în cadrul show-ului câțiva dintre cei mai renumiți patinatori ai lumii, nume ce vor fi dezvăluite în curând.

Acrobațiile spectaculoase și demonstrațiile impecabile de talent și tehnică vor fi acompaniate de sunetele suave ale viorii Stradivarius mânuite de binecunoscutul violonist Edvin Marton. Prietenia dintre Plushenko și Marton a fost cea care a dat viață acestui proiect, transformat în câțiva ani într-un eveniment de tradiție pentru fanii patinajului din toată lumea.

Remarcabilul Evgeni Plushenko, de trei ori campion mondial şi deţinător a şapte titluri europene, cap de afiş, alături de ilustrul violonist Edvin Marton, promit un spectacol plin de emoţie, în care mişcări impecabile se vor împleti armonios cu zvâcniri pasionale și alunecări elegante, pe sunetele împătimite ale viorii lui Marton. 

Unde: Sala Polivalentă

Când: Vineri, 18 decembrie

Info & bilete: www.eventim.ro

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.