Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/11/2015
Arhiva Zile si Nopti

Irish Music Pub

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Irish Music Pub Share Irish Music Pub


Sau cum îi spunem noi, acasă

Sunt câteva locuri în care ne simțim ca acasă. Sigur le știți și voi, restaurantele și barurile ale căror nume vin natural ca răspuns la întrebarea “Ce facem diseară?” sau “Unde mâncăm?”, localurile unde vă cunoașteți cu ospătarii și cu preparatele din meniu mai bine decât cu rudele de gradul doi. Pentru noi, Irish Music Pub e un astfel de local. Deși ne îmbuibăm cu mâncarea lor de ani de zile, încă suntem departe de a ne plictisi de ea și deși am băut sute de beri la ultima masă din ultima încăpere, încă ne entuziasmăm groaznic când vedem ospătarul venind cu o tură de nefiltrate. Tot încercăm să ne dăm seama de ce ne place atât de mult la ei: oare sunt diversele preparate în crustă de bere? sandwichurile în lipie crocantă? poate sunt papanașii cu ciocolată, limonada care balansează perfect acrimea lămâii cu puținul zahăr din ea, sau muzica indie și alternativă care răsună din boxe de dimineața până seara la volume perfecte pentru conversație. Oricare ar fi, la Irish suntem acasă.

Încearcă @ Irish Music Pub

Obligatoriu o porție de Fish and Chips. Obligatoriu și un O’Chick, sandwich-ul cu pui grill, legume julienne, brânză și sos Irish în lipie crocantă. Tot obligatoriu și papanașii cu ciocolată. Evident, toate trebuie acompaniate de multe beri și voie bună. Iar după ce le-ați gustat pe toate cele enumerate mai sus, începeți să explorați meniul, pentru că nu are cum să vă dezamăgească.

Irish Music Pub

Horea 5

Tel: 0763 630 807

www.irishmusicpub.ro

 

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.