Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/11/2015
Arhiva Zile si Nopti

Fragment

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Fragment Share Fragment


Cutting-edge cuisine

Cum am intrat în Fragment, restaurantul relativ proaspăt de la Cluj Arena, am știut că am dat peste un loc cu adevărat special. Designul interior, absolut impecabil, îmbină modernul cu elemente minimaliste de lemn care arată de-a dreptul ca niște sculpturi, și e completat de un perete verde, care adaugă o notă naturală mediului primitor.

Dar cel mai impresionant aspect al localului este, evident, mâncarea. Focusată pe ideea de cutting-edge cuisine, bucătăria restaurantului se folosește de instrumente de înaltă tehnologie și inovație gastronomică. Asta inseamnă că timpul și energia sunt învestite in creativitate, idei, combinații inedite de arome și texturi. Gastronomia Fragment nu oferă o simplă degustare, un miros plăcut sau un aranjament clasic. Preparatele culinare sunt realizate cu gust, cu simț estetic, cu inspirație. Pe lângă asta, există o gamă largă de vinuri recomandate cu care ospătarii sunt pregătiți să facă cele mai potrivite asocieri. Dintre preparatele creative ale restaurantului vă recomandăm tartina cu legume, care combină un aluat crocant cu pleurotus, ridichi, fenicul și broccoli într-un dish încântător, minunata rață cu piure de cartofi dulci și sos de portocale și marchiza de ciocolată (deși nu aveți cum să dați greș, orice alegere ați face).

Vă recomandăm și să stați cu ochii pe pagina de Facebook Fragment (/fragmentclujnapoca), pentru că am aflat că plănuiesc să organizeze o serie de evenimente speciale care să abunde în tematici specifice și povești picante ale chef-ilor invitați, care vor inspira la rândul lor meniuri inspirate din creațiile și idelile bucătarilor. Dar până atunci, poftă bună!

Fragment

Cluj Arena

Tel: 0770 102 030

www.fragment.ro

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.