Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/11/2015
Arhiva Zile si Nopti

Arena Platoș deschide sezonul de Schi

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Arena Platoș deschide sezonul de Schi Share Arena Platoș deschide sezonul de Schi


Ca în fiecare an, sezonul începe cu un mega party cu invitați speciali din întreaga țară. De la Timișoara vine pentru a mixa la Arena Platoș Păltiniș DJ Leizaboy, unul dintre vechii prieteni ai complexului.

De la București, pentru party-ul de deschidere vine unul dintre cei mai apreciați DJ underground, DJ Albu. Iar Sibiul o „dă” pentru această petrecere pe DJ Coralie. Împreună, cei trei DJ vor face, cu siguranță, o atmosferă memorabilă.

Party-ul de deschidere a sezonului va avea loc în noul apreski montat în această vară la Arena Platoș Păltiniș, o construcție dublă ca și spațiu față de precedentul apreski. Sezonul 2015-2016 se anunță de departe drept cel mai spectaculos de până acum.

TRANSPORT CU MICROBUZUL

Arena Platoș pune la dispoziție transport cu microbuzul pentru petrecerea de deschidere a sezonului. Microbuzele vor pleca la ora 20 și la ora 22 și vor reveni la 2, 3 și 4 noaptea. În cazul în care vor exista mai multe solicitări decât locurile prevăzute cursele se vor suplimenta.

PREȚURI ȘI REZERVĂRI

Locul în microbuz poate fi rezervat prin email la adresa skibus@arenaplatos.ro iar costul unei curse dus sau întors este de 26 lei în timp ce biletul dus costă 14 lei. Detalii despre stațiile din care poate fi luat microbuzul găsiți online.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.