Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/11/2015
Arhiva Zile si Nopti

Old Friends Pub

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Old Friends Pub Share Old Friends Pub


Oferte speciale la mâncarea delicioasă și cocktail-uri unice

V-am mai povestit de Old Friends, gastropub-ul cel mai promițător din oraș, unde puteți mânca preparate autentice de pub și vă puteți pierde în decorul cu adevărat unic. V-am recomandat să încercați costițele și pastele lor, să vă delectați cu berile artizanale din meniu și să admirați conceptul pe care au reușit că-l implementeze perfect, cel de pub clasic, care se regăsește peste tot, de la berile de deasupra barului, până la canapelele confortabile tapițate cu material roșu închis care însoțesc mesele din lemn masiv. Ei bine, în numărul acesta vă recomandăm niște preparate mai specifice, de care vă veți putea bucura chiar la prețuri speciale, începând cu această săptămână. 

În primul rând, dacă treceți pe la ei dimineața (între 9 și 12), puteți alege dintre o grămadă de opțiuni de băuturi sau mâncare, la prețuri absurd de mici: un espresso cu o băutură răcoritoare sau apă costă doar 7,5 lei, un espresso cu fresh sau nectar costă 8,5 lei, un English breakfast tradițional alături de un espresso/ceai și un fresh poate fi savurat la doar 22,5 lei, iar o omletă cu un fresh și un espresso costă 18,5 lei. Când vine vorba de prânz, pentru doar 15 lei vă puteți delecta cu orice pizza, burger sau salată, alături de o băutură răcoritoare sau apă, oferta fiind valabilă între orele 12 și 18.

Dar să nu ne pierdem prea mult cu mâncarea, până la urmă vorbim de un pub. Pe lângă berile speciale cu care v-am tot bătut la cap, la Old Friends veți găsi și niște cocktail-uri unice, unele făcute chiar cu aceste beri (sugerăm un Brown bangs cu grenadine, suc proaspăt de lămâie și lager, sau un un West cider cu Guiness, cidru și sirop de coacăze). Vă mai recomandăm și un Moscow Mule (care implică niște ghimbir folosit inedit), un Old Friends Mojito (care adaugă piure de zmeură mix-ului clasic), și, de fapt, cam toate cocktail-urile, shooter-ele și spritz-urile din meniu!

Pastorului 1/A

Tel: 0264 439 322

www.facebook.com/TheOldFriendsPub/

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.