Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/11/2015
Arhiva Zile si Nopti

Focus pe eveniment

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Focus pe eveniment Share Focus pe eveniment


Jazz and Wine @ Cinema Victoria

Concert JazzyBIT și degustare de vinuri 

Jazz and Wine, evenimentul care a încântat deopotrivă iubitorii de jazz și pasionații de vin, pregătește o nouă ediție pentru clujeni, într-un cadru intim, la Cinema Victoria. Melomanii vor avea ocazia să se întâlnească cu JazzyBIT, unul dintre cele mai promițătoare trio-uri de jazz ale Transilvaniei, în cadrul unei degustări aparte de vin.

A patra ediție Jazz and Wine transformă tradiționalul cinematograf Victoria în sală de concerte și cramă. În deschiderea concertului de jazz publicul va savura arome bogate ale viței de vin românești, completate armonios ulterior de ritmurile de jazz aduse la Cluj-Napoca de timișorenii de la JazzyBIT. JazzyBIT, trio instrumental format în 2011, farmecă scenele de jazz din țară și din străinătate, colectând premii și aplauze de la renumite festivaluri de jazz precum Tuscia Jazz Festival, Musica Sulle Bocche Jazz Festival, Garâna Jazz Festival, JazzTM, Green Hours International Jazz Festival Bucuresti, Jazz in the Park. Cu un repertoriu format în întregime din compoziții proprii, anul 2014 îi propulsează peste hotare, în competiția European Jazz Awards din Italia, unde JazzyBIT concurează în finală, la interpretare și compoziție, cu mari artiști ai noului val de jazz european.

Biletele pentru a patra ediție Jazz and Wine costă 30 de lei și asigură accesul atât la degustarea de vin, cât și la concertul de jazz susținut de JazzyBIT. Acestea pot fi achiziționate online de pe Biletmaster.ro, sau offline, de la Agenția Teatrală și Cinema Victoria.

Sâmbătă 21 noiembrie

Cinema Victoria

20.00

 

Noaptea devoratorilor de publicitate @ Cinema Florin Piersic

Noaptea Devoratorilor de Publicitate a ajuns, în România, la a XX-a ediție. Această ediție specială se va desfășura pentru prima dată, simultan, în cele mai importante două oraşe din România, București și Cluj. Pe perioada pauzei, atmosfera va fi întreținută de Nicu Bendea, unul dintre cei mai iubiți şi renumiți stand-up-iști din Cluj.

Sâmbătă 21 noiembrie

Cinema Florin Piersic

20.00

 

Foosball Championship @ Junkyard Pub

Fani ai foosball-ului, e timpul să sărbătoriți! Junkyard Pub organizează un campionat excelent, pentru amatori care vor să învețe mai mult, dar și profesioniști. Mai mult, veți avea șansa și să câștigați trei premii, care constă fiecare într-un procentaj al sumei strânse din taxa de înscriere (10 lei), mai exact, locul I – 40%, locul II – 30%, iar locul III – 20%.

28-29 noiembrie

str. Stefan Octavian Iosif 4

12.00

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.